ΑΕΚ: Αποχωρεί από το ΟΑΚΑ, μετράει αντίστροφα για τα Λιόσια

ΑΕΚ: Αποχωρεί από το ΟΑΚΑ, μετράει αντίστροφα για τα Λιόσια

ΑΕΚ: Αποχωρεί από το ΟΑΚΑ, μετράει αντίστροφα για τα Λιόσια

bet365

Η σεζόν 2021-22 θα βρει την ΑΕΚ εκτός ΟΑΚΑ, ενημερώνοντας τον ΕΣΑΚΕ για την αποχώρησή της από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και δηλώνοντας ως έδρες το γήπεδο των Άνω Λιοσίων και τη Ζωφριά.

Μετά από την περιπέτειά της στις χαμηλότερες κατηγορίες και την επιστροφή της στην Basket League το 2014, η «Ένωση» έδωσε τους εντός έδρας αγώνες της την τελευταία επταετία στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του Basketball Champions League πριν από τρία χρόνια.

Πλέον γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να είναι έτοιμο το κλειστό των Άνω Λιοσίων ώστε να φιλοξενήσει τους αγώνες της ΑΕΚ που ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πως αποχωρεί από το ΟΑΚΑ, μετρώντας αντίστροφα για τη μετακόμισή της στη νέα έδρα της.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί εγκαίρως η μετακόμισή της στα Λιόσια, θα αγωνιστεί στο κλειστό της Ζωφριάς, το οποίο χρησιμοποίησε πρόσφατα ως έδρα στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα