Λάνγκφορντ: «Είμαι έτοιμος να υπογράψω τον διακανονισμό με την ΑΕΚ»

Λάνγκφορντ: «Είμαι έτοιμος να υπογράψω τον διακανονισμό με την ΑΕΚ»

Αντωνία Σπανού
Λάνγκφορντ: «Είμαι έτοιμος να υπογράψω τον διακανονισμό με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μέσω twitter μίλησε για το μέλλον του και παραδέχτηκε ότι θα υπογράψει τον διακανονισμό με την ΑΕΚ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ απάντησε σε όλα και σχολίασε, μέσω twitter, τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι έτοιμος να υπογράψει τον διακανονισμό με την ομάδα.

«Είμαι έτοιμος να υπογράψω τον διακανονισμό. Η καθυστέρηση δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχω βγάλει πολλά εκατομμύρια στην καριέρα μου. Είχε να κάνει με αρχές. Δεύτερον οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν μια ευκαιρία να κερδίσουν τα συμβόλαια της επόμενης σεζόν και να δείξουν σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο το ταλέντο τους.

Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την δυνατότητα να κάνει το σωστό για το επόμενο γκρουπ των ξένων παικτών, που έχουν ανάγκη να συστηθούν στην Ευρώπη. Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και πολλά άλλα κλαμπ, που έχουν οικονομικά θέματα, να μην κάνουν μπάτζετ με χρήματα που δεν έχουν.

Τρίτον, αναγνωρίζω ότι η ευκαιρία για έναν ανερχόμενο παίκτη να παίξει σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας, είναι πιο σημαντική από τα προσωπικά μου αισθήματα, παρά τα όσα είπα για εμένα και την ΑΕΚ και το φτωχό μοντέλο που έχει ακολουθήσει. Επικοινωνήστε τι γίνεται στο κλαμπ και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, με αυτές τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας και για τις δύο πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα. Έτοιμος για την σεζόν 17».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα