Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια έντυσε στα πράσινα τον Ντράζεν! (pic)

Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια έντυσε στα πράσινα τον Ντράζεν! (pic)

Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια έντυσε στα πράσινα τον Ντράζεν! (pic)

bet365

Ο Μάριο Χεζόνια τίμησε την μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του τεράστιου Κροάτη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο Gazzetta για τον Ντράζεν Πέτροβιτς που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από 28 χρόνια, χαρακτηρίζοντας τον «Γιο του Διαβόλου» ως τον αρχηγό των αρχηγών!

Όταν μάλιστα έμαθε το ενδεχόμενο να αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1993-94, όταν ήταν στην καλύτερη φάση της καριέρας του, είπε: «Το φαντάζεσαι; Να ήταν στον Παναθηναϊκό στο prime του; Θα είχε κυριαρχήσει»!

Μετά από το τέλος του αγώνα με το Λαύριο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Basket League, ο Μάριο Χεζόνια ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του Ντράζεν Πέτροβιτς με τη φανέλα του «τριφυλλιού»!

Εξάλλου, ο Ντίνο Ράτζα εξήγησε στο Gazzetta πως «αν ζούσε ο Ντράζεν θα ήθελε να παίξουμε μπάσκετ, να κατακτήσουμε τα πάντα» ενώ η γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου Golf καθήλωσε με τα λεγόμενά της για το απόγευμα της 7ης Ιουνίου 1993.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα