Όλα τα βλέμματα στο ΣΕΦ!

Αλέξανδρος Καραλής
Όλα τα βλέμματα στο ΣΕΦ!
Η Basket League συνεχίζεται το τριήμερο 15-17/10, με τη 2η στροφή του πρωταθλήματος και όλα τα βλέμματα στραμμένα στο «αιώνιο» ντέρμπι της Δευτέρας (17/10) στο ΣΕΦ.

Δίκαια το μεγαλύτερο ντέρμπι μπάσκετ στην Ελλάδα κεντρίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, όμως, η αγωνιστική ξεκινάει από σήμερα (15/10) με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

Την αυλαία ανοίγει ο Άρης, που φιλοξενείτε στην Κρήτη από το τοπικό Ρέθυμνο, με στόχο τη νίκη για το 2/2 στο πρωτάθλημα. Οι «κίτρινοι» ταξίδεψαν χωρίς το Βίκτορ Σανικίντζε, αλλά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, στην αποστολή της ομάδας. Στην αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 16:00, η ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη φιλοδοξεί με τη σειρά της να βάλει δύσκολα στους Θεσσαλονικείς.

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο στο «Νίκος Γκάλης», σε μια αναμέτρηση όπου θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα και να ξεσηκώσει το κοινό που θα βρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μεταξύ άλλων και για την τιμή της ΚΑΕ στο Γιώργο Τρόντζο. Ο «Δικέφαλος» έχει ορίσει γενική είσοδο για τον αγώνα με το Λαύριο 2 ευρώ και αναμένει την ανταπόκριση του κόσμου.

ΠΑΟΚ και Κολοσσός θα... κονταροχτυπηθούν στο παιχνίδι της Πυλαίας, που θα αρχίσει στις 17:00 θέλοντας αμφότεροι να... ρεφάρουν τις απρόσμενες ήττες τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι στον αρχηγό του
Βαγγέλη Μαργαρίτη, ενώ ο Κολοσσός δεν θα έχει στις τάξεις του το Χρήστο Σαλούστρο, σε έναν αγώνα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων μεταξύ του Προμηθέα Πατρών και της Δόξας Λευκάδας. Στον αγώνα που έχει... άρωμα από την περσινή Α2, η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου θέλει να συνεχίσει τις εκπλήξεις, ενώ ο Προμηθέας θέλει να «γράψει» την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Απόλλωνα Πάτρας, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τον αγώνα να αναμένεται ντέρμπι.

Τη Δευτέρα η Κύμη αντιμετωπίζει τον Κόροιβο στην Εύβοια, ψάχνοντας αμφότεροι την πρώτη τους νίκη, και λίγο αργότερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής πέφτει με το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική:

Σάββατο 15/10
Ρέθυμνο Cretan Kings-Άρης 16:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
ΑΕΚ-Λαύριο DHI 17:00 (OTE Sport 4)
ΠΑΟΚ-Κολοσσός H Hotels 17:00 (Novasports 4)
Προμηθέας Πατρών-Δόξα Λευκάδας (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Τρίκαλα BC Aries-Απόλλων Πατρών Carna (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Δευτέρα 17/10
Κύμη Seajets-Κόροιβος Αμαλιάδας 17:00
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods 19:00 (OTE Sport 4)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα