Κόλινς: «Ο Κατσικάρης μας κρατάει στην... τσίτα!»

Αλέξανδρος Καραλής
Κόλινς: «Ο Κατσικάρης μας κρατάει στην... τσίτα!»
Η σεζόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα ξεκινάει, με τον Μάρντι Κόλινς της Λοκομοτίβ Κουμπάν να μιλάει για την καινούρια σεζόν στο EuroCup, τη ρωσική ομάδα και το Φώτη Κατσικάρη.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται φέτος στην ομάδα του Κρασνοντάρ, υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, και μίλησε, ενόψει της πρεμιέρας του EuroCup, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης σχετικά με τη Λοκομοτίβ.

«Ανυπομονώ για την αρχή. Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα, με καλού παίκτες. Όμως, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο να βρούμε τη χημεία μας, γιατί έχουμε καινούριους παίκτες, καινούριο προπονητή και καινούρια συστήματα», δήλωσε αρχικά ο Μάρντι Κόλινς και συνέχισε, λέγοντας για την ομάδα της Λοκομοτίβ:

«Θεωρώ ότι έχουμε πολύ ταλέντο σε ότι αφορά το σκοράρισμα. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να σκοράρουν (Ρότσεστι, Γκάμπριελ, Τζόουνς, Τζάνινγκ). Είναι εξαιρετικό να ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε τόσο πολλέ επιλογές στην επίθεση. Κάποιος μπορεί να έχει μια κακή βραδιά και κάποιος άλλος "θα έχει την πλάτη σου". Αυτό είναι εξαιρετικό. Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε αμυντικά και να μάθουμε πως να παίζουμε ο ένας με τον άλλο. Μόλις τα μάθουμε όλα αυτά, θα είμαστε μια πολύ καλή ομάδα.»

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε και για το Φώτη Κατσικάρη για τον οποίο είπε ότι τους κρατάει στην... τσίτα! «Έχει το δικό του στυλ και νομίζω ότι το προπονητικό του στυλ είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει εγώ. Νομίζω ότι έχει μια καλή μπασκετική φιλοσοφία και πολλή ενέργεια και αυτό είναι καλό, μας κρατάει στην... τσίτα. Να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Μέχρι στιγμής πηγαίνει καλά!», δήλωσε μεταξύ άλλων στο site του EuroCup ο Κόλινς.