Και ο Αρης στον ΟΠΑΠ;

Και ο Αρης στον ΟΠΑΠ;

Και ο Αρης στον ΟΠΑΠ;

bet365

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ΚΑΕ Αρης και ΟΠΑΠ με την προοπτική συνεργασίας τους και προβολής του συγκεκριμένου οργανισμού στο κεντρικό μέρος της φανέλας. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εντός του επόμενου 48ώρου αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Οι πρώτες επαφές του Αρη με τον ΟΠΑΠ σημειώθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού, τότε όμως φάνηκε ότι το περιβάλλον δεν ήταν γόνιμο για συνεργασία. Το τελευταίο διάστημα διαπιστώθηκε η αλλαγή κλίματος. Οι πληροφορίες που θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν εντείνει τις συζητήσεις τους – η πρόταση του ΟΠΑΠ περιλαμβάνει την προβολή ενός τυχερού παιγνίου στο κεντρικό μέρος της φανέλας των «κίτρινων» - αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία. Υπάρχει όμως η παραδοχή ότι άνοιξε ένας νέος κύκλος συζητήσεων. Το ζήτημα θα τελειώσει θετικά ή αρνητική εντός του επόμενου 48ώρου με τις πιθανότητες συμφωνίες να είναι συντριπτικά περισσότερες.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία του ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ Αρης, αυτή θα προστεθεί στις αντίστοιχες που υφίστανται μεταξύ του ίδιου οργανισμού με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή, έχει επικυρωθεί αλλά δεν έχει υπογραφεί η αρχική συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με ανταγωνιστική στοιχηματική εταιρεία για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και μένει να φανεί αν θα υπάρχουν παρενέργειες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα