Ράντονιτς: «Να ελέγξουμε το επίπεδο ετοιμότητάς μας»

Αλέξανδρος Καραλής
Ράντονιτς: «Να ελέγξουμε το επίπεδο ετοιμότητάς μας»

bet365

Το 1ο διεθνές φιλικό τουρνουά της Κρήτης, με τη συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα, πλησιάζει και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τη σημασία του τουρνουά, αλλά και την προετοιμασία της σερβικής ομάδας συνολικά.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε δηλώσεις στα σερβικά μέσα, λίγο πριν την αναχώρηση του Ερυθρού Αστέρα για την Ελλάδα και σημείωσε ότι το τουρνουά της Κρήτης αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει την ετοιμότητα της ομάδας του κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους και ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

«Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Γι' αυτήν την περίοδο προγραμματίσαμε παιχνίδια με ομάδες υψηλής ποιότητας που είναι πολύ δυνατές στην Euroleague. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι κόντρα στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (23/09), αλλά συνολικά στο τουρνουά της Κρήτης θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε δυο σπουδαία τεστ, μέσα από τα οποία θα δούμε το βαθμό ετοιμότητάς μας σε όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να έχουμε μια καθαρή εικόνα για το που είμαστε», τόνισε αρχικά ο Σέρβος κόουτς και συνέχισε, λέγοντας:

«Μετά την Κρήτη θα έχουμε μερικές ακόμη μέρες μέχρι την έναρξη της σεζόν και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το λιγοστό αυτό χρόνο.»

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα του τουρνουά τον Ολυμπιακό την προσεχή Παρασκευή (23/09, 20:30, OTE Sport 4), ενώ οι άλλες δυο ομάδες του τουρνουά είναι οι Εφές και η Χάποελ Ιερουσαλήμ.

 

Τελευταία Νέα