Ντελαβεντόβα: «Στόχος μας τα πλέι οφ»

Αλέξανδρος Καραλής
Ντελαβεντόβα: «Στόχος μας τα πλέι οφ»

bet365

Ο Μάθιου Ντελαβεντόβα άφησε το καλοκαίρι τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ως πρωταθλητής και μετακόμισε στους Μπακς, θέτοντας ψηλά τον πήχη της νέα σεζόν για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αυστραλός πλέι μέικερ είναι πολύ ευχαριστημένος από τη μετακίνησή του στα «ελάφια» και το έδειξε στις δηλώσεις που έκανε στο espn, λέγοντας πως σαν ομάδα έχουν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ της νέας χρονιάς.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση να αφήσω το Κλίβελαντ γιατί είχα μια εξαιρετική τριετία εκεί, δίνοντάς μου την πρώτη μου ευκαιρία. Κερδίζοντας τον τίτλο χτίζεις έναν δεσμό με τα παιδιά για μια ζωή, και ο τρόπος που η πόλη με "αγκάλιασε" έκανε τη φυγή μου ακόμα πιο δύσκολη», ήταν τα πρώτα λόγια του «Ντέλι» και συνέχισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος για την προοπτική του Μιλγουόκι, ειδικά απ' την στιγμή που θα έχω ηγετικό ρόλο. Προφανώς, στο Κλίβελαντ, με τον Ίρβινγκ να υπάρχει στη θέση του πόιντ γκαρντ, υπήρχε ένα ταβάνι σ' αυτά που μπορούσα να πετύχω».

Ένα σημαντικό κίνητρο για την υπογραφή του με τους Μπακς ήταν η ευκαιρία να συνεργαστεί στενά με τον προπονητή Τζέισον Κιντ, έναν άνθρωπο που ο Αυστραλός θαυμάζει.

«Θα είναι ωραίο που θα μάθω πράγματα από έναν από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ όλων των εποχών όπως ο Τζέισον Κιντ και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να περιμένω.»

Ο Ντελαβεντόβα έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν κλείνοντας τη συνέντευξη με το σύνθημα: «Φυσικά ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ!»

 

NBA Τελευταία Νέα