Έξι ομάδες για μία wild card στην Α1

Αντώνης Καλκαβούρας
Έξι ομάδες για μία wild card στην Α1

bet365

Το gazzetta.gr σας ενημερώνει για τις έξι ομάδες που θα καταθέσουν φάκελο ώστε να αγωνιστούν στην Α1 Κατηγορίες. Μετά τις εκλογές της ΕΟΚ η απόφαση.

Η Κηφισιά δε θα αγωνιστεί στην Basket League, λόγω οικονομικής αδυναμίας, αλλά όπως όλα δείχνουν, η ομάδα που θα την αντικαταστήσει, δεν θα γίνει γνωστή πριν τις 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, και οι έξι ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ, θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία για την wild card που θα δοθεί.

Το gazzetta.gr σας ενημερώνει ότι οι Πανιώνιος, Ηρακλής, Δόξα Λευκάδας, Αρκαδικός, Ηράκλειο και Καβάλα θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία.

Η πενταμελής επιτροπή (2 μέλη από ΕΣΑΚΕ και 3 από ΕΟΚ) θα εξετάσει τους φακέλους των ομάδων και θα αποφασίσει, σε συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα δικαιολογητικά των φακέλων υποψηφιότητας.

Η ΕΟΚ έχει προκηρύξει εκλογές για τις 04/09 και αμέσως μετά θα ανακοινώσει την ομάδα που θα συμμετέχει στην Α1. Απορίας άξιον, βέβαια, αποτελεί τι προγραμματισμό θα κάνουν μέχρι τότε οι έξι ομάδες, οι οποίες ουσιαστικά δε θα γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.

Οι έξι διεκδικητές της πρόσκλησης, ήδη έχουν ενημερώσει ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία να ολοκληρώσουν τους φακέλους τους με τα προαπαιτούμενα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα