Πέσιτς: «Αν έμενε ο Τζόρτζεβιτς ο ΠΑΟ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα»

Πέσιτς: «Αν έμενε ο Τζόρτζεβιτς ο ΠΑΟ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Πέσιτς: «Αν έμενε ο Τζόρτζεβιτς ο ΠΑΟ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναμένεται να αντικαταστήσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου τον Σβέτισλαβ Πέσιτς ο οποίος σχολίασε τη θητεία του διαδόχου του στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην τεχνικός των «πρασίνων» αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέσιτς (θα αναλάβει διοικητικό ρόλο στην γερμανική ομάδα) ο οποίος μίλησε σε σερβικά Μέσα για την πορεία του στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν και είπε πως δεν ήταν η κατάλληλη ομάδα για τον Τζόρτζεβιτς.

«Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό μετά από σημαντικές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα και ιδιαίτερα τη φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παρόλα αυτά, κέρδισε το Κύπελλο, αφού προηγουμένως απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Αν έμενε μέχρι τέλους θα κέρδιζε πιστεύω το πρωτάθλημα. Προφανώς όμως, δεν ήταν αυτή η ομάδα για αυτόν, αλλά ούτε και το περιβάλλον ήταν το κατάλληλο για να αναπτύξει την τεράστια προοπτική, τη γνώση και το κίνητρο για αποτελέσματα που έχει ως κόουτς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή. Γι αυτό πιστεύω ότι είναι καλό για τον Σάσα που δεν είναι πια προπονητής του Παναθηναϊκού πια. Η Μπάγερν είναι η κατάλληλη ομάδα για να δείξει την ποιότητα και το επίπεδο του ως προπονητής. Βλέπω στα μάτια του το κίνητρο και την επιθυμία να πετύχει», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πέσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα