Εμμένει στο 1 εκατ. ο Γκριν και στις 200.000 η Τράμπζονσπορ για Χάρντι

Εμμένει στο 1 εκατ. ο Γκριν και στις 200.000 η Τράμπζονσπορ για Χάρντι
Δύσκολες και ακριβές περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό οι Γκριν, Χάρντι και Ρότσεστι. Ποιες είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν σε κάθε μία από αυτές.

Ο Ολυμπιακός άφησε για λίγο στην άκρη την υπόθεση του πάουερ φόργουορντ με τους Οκάρο Ουάιτ και Κένι Γκέιμπριελ και ασχολείται με τον συμπαραστάτη του Βασίλη Σπανούλη στην περιφέρεια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεψαχνίζει την αγορά, τους αρέσουν οι περιπτώσεις των Έρικ Γκριν, Ντούαιτ Χάρντι και Τέιλορ Ρότσεστι, ωστόσο και οι τρεις φαντάζουν δύσκολες να υλοποιηθούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕ ΓΚΡΙΝ

Ο άλλοτε γκαρντ της Σιένα εμμένει στις οικονομικές του απαιτήσεις γνωρίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Φενέρμπαχτσε και την Χίμκι. Οι δυο ομάδες διαθέτουν μεγάλο προϋπολογισμό, τον οποίο ο Ολυμπιακός δε μπορεί να συναγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αμερικανός ζητά ακατέβατα 1.000.000 δολάρια με τον Ολυμπιακό να μην θέλει να ανέβει πιο πάνω από τις 750.000 περίπου. Ο Γκριν πάντως δεν έχει απορρίψει ακόμη τον Ολυμπιακό διότι ξέρει πως μέσω των Πρωταθλητών Ελλάδας πολλοί παίκτες ανέβηκαν κι άλλο επίπεδο (ιδίως οικονομικό).

ΖΗΤΑΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ο Ντουάιτ Χάρντι είναι επίσης κάποιος που αρέσει στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά τον «χαλάει» η απειρία του αφού δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το βασικό πρόβλημα βέβαια έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα. Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ η οποία ζητά 200.000 δολάρια. Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι μεγάλο, αλλά δεν είναι και μικρό. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν πέσει λίγο στις οικονομικές του απαιτήσεις ο παίκτης.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ

Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι μακράν ο κορυφαίος εκ των τριών. Έτοιμος παίκτης με έφεση σε σκορ και δημιουργία, αλλά έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο Ισραήλ δε θα έλεγαν όχι να τον ξεφορτωθούν, αλλά ο Ρότσεστι (έχει κοινοτικό διαβατήριο) είναι να παίρνει 1.000.000 δολάρια. Η Μακάμπι δε θέλει να τον πληρώσει για να φύγει, ο Ρότσεστι δε θέλει να χάσει τόσα χρήματα και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να καλύψει περισσότερο από το 60% του συμβολαίου του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα