ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Κασελάκης ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League

ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΣΑΚΕ

Ο Κασελάκης ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League

Ο Κασελάκης ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναδείχθηκε, έπειτα από σχετική ψηφοφορία, ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-16.

Ο 26χρονος φόργουορντ, στην παρθενική σεζόν του με την ομάδα της Κηφισιάς, απέσπασε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη του περασμένου πρωταθλήματος. Ο Κασελάκης, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ήταν πρώτος στις προτιμήσεις των προπονητών, των αρχηγών αλλά και των δημοσιογράφων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο ίδιος αφιέρωσε το βραβείο αυτό σε όλη την ομάδα της Κηφισιάς, όπως δήλωσε μετά τη διάκρισή του: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικός για μένα ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16. Είναι σημαντικό ότι οι άνθρωποι του χώρου και ιδιαίτερα οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων, αναγνώρισαν και επιβράβευσαν τις προσπάθειες μου όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική χρονιά.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλη την ομάδα της Κηφισιάς. Ιδιαίτερα στους ανθρώπους που συνέβαλαν σημαντικά σε αυτή την εξέλιξη. Τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος με πίστεψε, και τον γυμναστή Παναγιώτη Ζέρβα, που φρόντισε ώστε να έχω δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα της Κηφισιάς και τον Μιχάλη Καλαβρό, με τον οποίο δουλεύουμε πολλά χρόνια για την ατομική βελτίωση μου. Ασφαλώς το αφιερώνω σε όλους τους συμπαίκτες μου και από τον πρόεδρο έως τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή της Κηφισιάς, με την ευχή η ομάδα να αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. 

Η στήριξη της ομάδας της Κηφισιάς ήταν πολύ σημαντική για μένα, γιατί οι ατομικές διακρίσεις έρχονται μέσα από την επιτυχημένες ομαδικές παρουσίες και η ομάδα την τελευταία σεζόν παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική και διεκδίκησε την είσοδο στην τετράδα της τελικής βαθμολογίας».