Τέλος η εθνική για Αρσλάν

Τέλος η εθνική για Αρσλάν

Gazzetta team
Τέλος η εθνική για Αρσλάν

bet365

Ο Εντέρ Αρσλάν ανακοίνωσε πως ο αγώνας κόντρα στη Γαλλία για το προολυμπιακό τουρνουά ήταν το τελευταίο του με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Τουρκίας.

Τίτλοι τέλους για τον Εντέρ Αρσλάν και την εθνική ομάδα της Τουρκίας. Ο βραχύσωμος γκαρντ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική του ομάδα στα 33 του χρόνια.

Ο Αρσλάν υπηρέτησε για πολλά χρόνια την εθνική Τουρκίας, από τις μικρές εθνικές έως και σήμερα και αποφάσισε το τέλος του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά της Μανίλα από τη Γαλλία. Ο παίκτης της Νταρουσάφακα, που κατέκτησε το 2010 το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τη εθνόσημο στο στήθος, δήλωσε σχετικά:

«Νιώθω περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας. Είχα ένα όνειρο να παίξω σε Ολυμπιακούς Αγώνες και για αυτό αγωνίστηκα στη Μανίλα. Δεν πειράζει. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Εθνικής και ελπίζω να συνεχίσει την πορεία της. Ήρθε η ώρα για μένα να δώσω χώρο σε άλλους παίκτες. Ευχαριστώ την Εθνική και τους ανθρώπους της (προπονητές, παράγοντες) που με τίμησαν τόσα χρόνια καλώντας με να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα