Ντουράντ για Ουέστμπρουκ: «Ελπίζω να καταλαβαίνει»

Ντουράντ για Ουέστμπρουκ: «Ελπίζω να καταλαβαίνει»

Γιάννης Ράμμας
Ντουράντ για Ουέστμπρουκ: «Ελπίζω να καταλαβαίνει»

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έμεινε... μόνος κι έρημος στους Θάντερ, αλλά ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να πιστεύει πως ακόμη κι αυτός δικαιολογεί την απόφασή του ν' αποχωρήσει.

Η υπογραφή του στους Ουόριορς μετά από 9 χρόνια στους Θάντερ και πολύ περισσότερο 8 κοινής παρουσίας με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ ήταν ό,τι ακριβώς ήθελαν οι... κακές γλώσσες. Ο 28χρονος σμολ φόργουορντ έχει τη δική του άποψη και δε δίστασε να τη μοιραστεί.

«Ξέρετε, περάσαμε σπουδαία χρόνια, κάτι που δε μπορείτε να μας κάνατε να ξεχάσουμε ποτέ. Αλλά, όπως είπα, ήθελα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αισθανόμουν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή και πήρα την απόφαση. Δε μπορούσα να σκεφτώ όλα τα συναισθήματα όλων, αφού θα 'ταν δύσκολο, επομένως προσπάθησα να επικεντρωθώ σ' εμένα, αλλά αναγνωρίζω τις σχέσεις που είχα και θέλω να συνεχίσω να 'χω έτσι. Είμαι σίγουρος πως δε θα 'ναι έτσι, αλλά ήθελα να φύγω με λίγη φινέτσα κι αξιοπρέπεια, αλλά ελπίζω πως το έκανα, ελπίζω να καταλαβαίνει κι είμαι σίγουρος πως θα ξαναμιλήσουμε» είπε κατά την παρουσίασή του απ' τους «Ws».

 

NBA Τελευταία Νέα