Προσπαθεί για Α1 η Κηφισιά με coach Λιμνιάτη

Προσπαθεί για Α1 η Κηφισιά με coach Λιμνιάτη

bet365

Οι άνθρωποι της Κηφισιάς προσπαθούν να βρουν λύση ώστε να αγωνιστεί η ομάδα στην Α1. Σε αυτή την περίπτωση ο Γιώργος Λιμνιάτης θα την καθοδηγήσει από τον πάγκο.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κηφισιά είναι αρκετά, όπως και οι απαιτήσεις της επόμενης σεζόν. Παρά τις δυσκολίες όμως ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Βαγενάς μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Θωμάκο προσπαθούν να βρουν πόρους ώστε να παραμείνει στην Α1.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με όσα ακούγονταν τις περασμένες μέρες και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για την παραμονή της ομάδας στη Basket League.

Αν η Κηφισιά παίξει στην Α1 τότε ο Γιώργος Λιμνιάτης θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή. Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε πρόταση να τον ακολουθήσει στο Καζακστάν για χάρη της Αστανά, ωστόσο προσωπικοί λόγοι τον κράτησαν στην Ελλάδα, καθώς επίσης και η προοπτική να εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε ομάδα της Α1. Ο 45χρονος προπονητής περιμένει το τελικό «ok» της διοίκησης για να ξεκινήσει το σχεδιασμό του ρόστερ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα