Λαρεντζάκης: «Δεν υπάρχει ταβάνι για την ΑΕΚ»

Φάνης Παναγιώτου
Λαρεντζάκης: «Δεν υπάρχει ταβάνι για την ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τους στόχος της Ένωσης.

Η συνέντευξη του Λαρεντζάκη στο aekbc.gr:

Για τη μεταγραφή του: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που ήλθα σε μία ιστορική ομάδα. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω και θα δώσω το 100% για να καταφέρει η ΑΕΚ να φτάσει στους υψηλούς στόχους της. Η ΑΕΚ έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Πέρσι τερμάτισε, όμως, στην τρίτη θέση και αυτό δείχνει πόσο βαριά φανέλα έχει. Ανακάμπτει. Και το ότι με επέλεξε να τη βοηθήσω αυτή τη χρονική στιγμή είναι μεγάλη τιμή για μένα».

Για τις καλές εμφανίσεις του όταν έβρισκε αντίπαλο την ΑΕΚ: «Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες και εσύ ανήκεις σε πιο μικρό σύλλογο κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις. Δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου για να αποδείξεις, ότι μπορείς να σταθείς σ’ αυτό το επίπεδο».

Για το πέρασμα του από τον Άρη: «Ήταν ένα μάθημα για μένα το πέρασμα μου από την Θεσσαλονίκη. Ήμουν μικρός, ανώριμος και δεν είχα εμπειρίες. Έφυγα από τον Άρη γιατί ήθελα να παίζω, πήγα στον Κολοσσό και απέδειξα τι μπορώ να κάνω».

Αν είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Σίγουρα θα υπάρχει πίεση. Ξέρω πού βρίσκομαι, το έχω συνειδητοποιήσει και είμαι έτοιμος».

Για το πώς «εισέπραξαν» περιβάλλον του και κόσμος το ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ: «Όλα τα σχόλια ήταν ενθαρρυντικά μπορώ να πω και αυτό μου δίνει βοήθεια και δύναμη. Είναι κάτι πολύ όμορφο και πιστεύω να δικαιώσω όσους με πιστεύουν και να βοηθήσω όσο μπορώ».

Για τον μεγαλομέτοχο Μάκη Αγγελόπουλο: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση από την πρώτη στιγμή. Είδα έναν άνθρωπο ευδιάθετο και πολύ ευχάριστο. Είχε μία ειλικρίνεια στα μάτια του όταν μιλούσαμε. Δύσκολα βλέπεις τέτοια συμπεριφορά από ανθρώπους με τέτοια ισχύ».

Για τον κόουτς Ζντοβτς: «Ο κόουτς Λυκογιάννης στον Κολοσσό είναι τέτοιου τύπου προπονητής. Όταν ο προπονητής σε πιέζει μέσα στον αγώνα δείχνει, ότι πιστεύει σε σένα. Έχουμε μιλήσει κιόλας με τον κόουτς Ζντοβτς και πιστεύω, ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία και όλα θα πάνε καλά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Η ΑΕΚ κυνηγάει πάντα τα καλύτερα. Ταβάνι δεν υπάρχει. Κοιτάμε τελικούς και πώς να μπούμε σφήνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Με δουλειά και σωστό πρόγραμμα πιστεύω, ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το νησί του: «Η Κύθνος είναι όλη… κίτρινη και έχουν χαρεί όλοι ιδιαίτερα με την εξέλιξη».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Ο κόσμος πρέπει να έλθει στο γήπεδο. Ένα γήπεδο με κόσμο κάνει τον αθλητή που παίζει να αισθάνεται πολύ ωραία και να δίνει ό,τι έχει στον αγώνα για την νίκη. Επίσης, να έχει υπομονή γιατί κάτι καλό χτίζεται και στο τέλος μόνο ευχαριστημένος θα είναι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα