Γλυνιαδάκης: «Έχω προτάσεις, αλλά δε μπορώ να πω κάτι»

Γλυνιαδάκης: «Έχω προτάσεις, αλλά δε μπορώ να πω κάτι»

bet365

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει, στην Εθνική ομαδα και στην προσπάθεια του Γιώργου Παπαγιάννη στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο Κρητικός σέντερ μιλώντας στον «Sport fm» αναφέρθηκε στο μέλλον του, στα όσα είδε στο φιλικό της Ελλάδας με την Τουρκία και στον Γιώργο Παπαγιάννη που θα συμμετέχει στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Δεν έχω να πω κάτι για την ΑΕΚ. Δεν γνωρίζω. Έχω αρκετές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, αλλιώς θα το έλεγα. Αν θα προκύψει ή όχι δεν το ξέρω. Μακάρι και να γίνει, αλλά δεν ξέρω».

Για την Εθνική: «Νομίζω ότι η Εθνική καλά κάνει και επενδύει στην ταχύτητα και στο πιο γρήγορο τέμπο γιατί με τους αθλητές που έφυγαν λείπει το σκορ, το μυαλό και η εμπειρία. Οπότε ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις κάποια ομάδα με εμπειρία είναι το αθλητικό κομμάτι. Ο Κατσικάρης το ξέρει και σ’ αυτό επενδύσει. Να παίξει η Εθνική πιο γρήγορα και πιο πιεστικά με υψηλό σκορ. Εκεί ποντάρει η Εθνική φέτος».

Για τον Φώτη Κατσικάρη: «Έχουμε δουλέψει στην ΑΕΚ και την Εθνική. Είναι πολύ καλός προπονητής. Υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο, γιατί όλοι θέλουν διακρίσεις. Δεν είναι εύκολο όμως και μην ξεχνάμε ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες είναι πολύ καλές και βελτιώνονται μέσα στα χρόνια και μάλιστα πιο πολύ από τη δική μας. Γι’ αυτό είναι δύσκολο να έρθουν οι διακρίσεις. Ο Κατσικάρης θεωρώ ότι κάνει το καλύτερο και κακώς υπάρχει τόση γκρίνια».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και στοιχεία σημαντικά για την ηλικία του. Όπως το ύψος. Για την ηλικία των 19 που είναι, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Αν ήταν στις ΗΠΑ σε κολέγιο θα είχε περισσότερες ευκαιρίες να τον δουν και καλύτερη εξέλιξη. Ακόμη και να πήγαινε στα 20 ή στα 21 θα είχε καλό νούμερο στο ντραφτ. Όσο πιο καλό νούμερο πάρει τόσο πιο πολλές προτάσεις θα έχει από NBA και ελπίζω να τα καταφέρει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα