Γκάλης: «Εξαιρετικός ο Διαμαντίδης, να μείνει κοντά στο μπάσκετ

Γκάλης: «Εξαιρετικός ο Διαμαντίδης, να μείνει κοντά στο μπάσκετ

bet365

Στην εγνωσμένη αξία του Δημήτρη Διαμαντίδη αναφέρθηκε ο Νίκος Γκάλης που παρότρυνε τον πρώην, πλέον, παίκτη του Παναθηναϊκού να μείνει κοντά στο μπάσκετ.

Ο θρύλος του ελληνικού μίλησε στην εφημερίδα Live Sport, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

«Ο Διαμαντίδης υπήρξε εξαιρετικός παίκτης. Με την παρουσία του πρόσφερε πολλά, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και συνολικά στο ελληνικό μπάσκετ. Με την απόφασή του να εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους είναι σίγουρο ότι θα του λείψει. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα και ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ», είπε αρχικά ο Νίκος Γκάλης.

«Βλέποντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τα άλλα παιδιά, που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στο μπάσκετ, να συνεχίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η δική μας παρέα, του '87, χαιρόμουν ιδιαίτερα. Συνειδητοποιούσα και συνειδητοποιώ κάθε μέρα ότι με όσα πετύχαμε τότε, καταφέραμε να βάλουμε ένα σημαντικό λιθαράκι. Εκτός από το ότι ανεβάσαμε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, κάναμε το άθλημα αγαπητό στα νέα παιδιά, βάλαμε τέτοια ταλέντα, που πήραν από εμάς τη σκυτάλη και συνέχισαν να φέρνουν επιτυχίες στην χώρα μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα