Γεμίστε το... κενό!

Γεμίστε το... κενό!

Γεμίστε το... κενό!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το στοιχείο που μπορεί να κάνει την διαφορά στα ματς με την ΑΕΚ.

Λίγα πραγματάκια και απλά. Ήδη έχω σημειώσει ότι ο ΑΡΗΣ στο μπάσκετ φέτος πέτυχε πολλά περισσότερα από όσα και ο ίδιος περίμενε και υπολόγιζε. Τα ματς με τον Παναθηναϊκό στην ουσία αποτέλεσαν το κερασάκι σε μία χρονιά που ο Αρειανός ένιωσε κάτι από την ατμόσφαιρα στο Παλέ τις εποχές του Γκάλη και του Γιαννάκη.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες έδωσαν στον κόσμο του ΑΡΗ μία διέξοδο. Τα βράδια τους στο Nick Galis Hall αποτέλεσαν διέξοδο από την καθημερινότητα, τα προβλήματα, την στεναχώρια για τον...ποδοσφαιρικό ΑΡΗ της Γ΄ εθνικής.

Φυσικά ο οπαδός θέλει πάντα κι...άλλο. Ο Αρειανός στο μπάσκετ θέλει τίτλους. Δεν συμβιβάζεται με την 3η ή την 4ή θέση. Ούτε καν την δεύτερη. Και ας ξέρει ότι είναι 20πλάσιο το μπάτζετ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού ή πενταπλάσιο της ΑΕΚ.

Αντιλαμβάνομαι ότι για αρκετούς τα ματς με την ΑΕΚ είναι μία διαδικασία ολίγον...ξενέρωτη. Πόσες ακόμα φορές να την κερδίσεις; 3 φέτος, άλλες 4 πέρσι. 7 φορές σε 9 ματς!!!

Το αυριανό παιχνίδι όμως είναι το πιο δύσκολο από όλα. Δεν είναι μόνο η απουσία του Χάγκινς. Σαφέστατα τεράστια απώλεια πόσο μάλλον όταν η ΑΕΚ έχει την δύναμή της κάτω από το καλάθι.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει να έχει αδειάσει. Και ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Ο ΑΡΗΣ πήγε σε 5 ματς με τον ΠΑΟ και η ΑΕΚ ξεκουράζεται από την προηγούμενη Τρίτη. Ο ΑΡΗΣ αναγκάστηκε σε αυτά τα 5 ματς να έχει όλους τους βασικούς στα κόκκινα και στα 30λεπτα συμμετοχής, γιατί είχε το πλήγμα και με Ζάρα, Ξανθόπουλο.

Αλλά το κυριότερο, ο ΑΡΗΣ πίστεψε ότι μπορεί να πάει τελικό. Νίκησε 2 φορές το μεγαθήριο. Την μία από τις δυο ομάδες που φέτος νίκησαν στο Παλέ. Και πήγε σε πέμπτο ματς. Και τώρα. Αυτοί οι παίκτες καλούνται να τα δώσουν και πάλι όλα απέναντι σε μία ομάδα με κίνητρο πολύ μεγαλύτερο λόγω του περσινού αποκλεισμού σε κύπελλο και πλέι-οφ, των φετινών 3 ετών, αλλά και των δικών της εσωτερικών θεμάτων.

Και από την άλλη το κίνητρο των παικτών του ΑΡΗ είναι το γόητρο της 3ης θέσης και...το Παλέ!

Μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες των παικτών του ΑΡΗ. Μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να γεμίσει τις μπουκάλες...κινήτρου. Μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να γεμίσει όλα όσα...άδειασαν από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Παναθηναικό. Μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να...ταπώσει αλά Χάγκινς, να δώσει ώθηση σε όσους αγωνιστούν.Μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ γεμίζοντας το Παλέ, μπορεί να... γεμίσει τον Πρίφτη και τους παίκτες του!

Είναι και το γόητρο μέσα στο παιχνίδι και ο ΑΡΗΣ πρέπει το βράδυ της Τετάρτης να έχει κάνει το 1-0. Έτσι απλά...

ΥΓ1 Ο ΑΣ ΑΡΗΣ αναγνώρισε επίσημα μέσω του ΔΣ του ότι ο κ. Καρυπίδης έχει διαθέσει ως τώρα πάνω 961.000 ευρώ (μειον 60.000 για τα οποία τα παραστατικά είναι της εταιρίας του). Η επένδυση μαζί με τις πληρωμές Μαίου θα περάσει το 1εκ ευρώ. Αυτό λένε τα επίσημα στοιχεία και παραστατικά, όχι μαύρα μπλοκάκια και λευκά καφενεία. Ο Καρυπίδης, λοιπόν, ότι υποσχέθηκε για την Γ εθνική το έκανε στο έπακρο. Και αξίζει της αναγνώρισης για αυτό. Για να έχει όμως ουσία θα πρέπει να συνεχίσει να είναι συνεπής. Να καλύψει το ΜΚ και φυσικά όπως έχει δηλώσει δημόσια η ομάδα να παίξει χωρίς προβλήματα στην β εθνική (και μετά τα λέμε και για Λίγκα). Άρα αναμονή για την ΓΣ στις 30 Μαίου και αναμένουμε τα περαιτέρω...

ΥΓ2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. Τεράστια! Δεν πρέπει κανείς να απαντήσε σε καμία πρόκληση ή να ξεφύγει. Μία έγγγραφη παρατήρηση από τον Καρακατσούνη που ορίστηκε σε έβδομο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ από τα τελευταία 10 ματς των δυο ομάδων(!!!) και το γήπεδο θα κλείσει για μία αγωνιστική. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΥΓ3 Για τον Γουάιτ δεν χρειάζεται να επαναλάβω τις αναφορές για ΝΒΑ. Μόνο να προσθέσω ότι είναι στο στόχαστρο των Ντάλας Μάβερικς και ας τον ονειρεύονται στον Πειραιά ή όπου αλλού στην Ευρώπη. Αν δεν πάρει θέση σε ομάδα του ΝΒΑ, τότε τα ξαναλέμε, αλλά θα είναι και ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!