Ιτούδης: «Το βλεπα στα μάτια τους, δεν το χάναμε!»

Gazzetta team
Ιτούδης: «Το βλεπα στα μάτια τους, δεν το χάναμε!»

bet365

Μια μεγάλη αγκαλιά από τον Παναγιώτη Γιαννάκη κι ένας καλός λόγος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν μερικές από τις πρώτες στιγμές του Δημήτρη Ιτούδη ως φιναλίστ του Final 4.

Λίγο προτού μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ απέσπασε τα «μπραβο» του «Δράκου», ενώ είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον αντίπαλό του προπονητή της Λόκο.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, ήταν αποφασισμένοι. Το έβλεπες στα μάτια τους ότι αυτό το παιχνίδι δεν μπορούσαν να το χάσουν. Υπήρχε προσήλωση στο πλάνο μας και έτσι βγάλαμε την Λόκο έξω από το παιχνίδι της. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν την ίδια αποφασιστικότητα, την ίδια πίστη και τόλμη και στον τελικό», είπε αρχικά ο Ιτούδης που μαζί με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν τον άλλον ημιτελικό ανάμεσα στη Φενέρ και τη Λαμποράλ.

«Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι υπερήφανο γιατί εκπροσωπείται και από Έλληνες αθλητές και προπονητές. Νιώθω δικαιωμένος για την προσπάθεια των παιδιών. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι να δούμε τι κάνουν οι δυο ομάδες, να κλειστούμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη συνέχεια και να βγούμε την άλλη ημέρα στην προπόνηση έτοιμοι να σχεδιάσουμε την τακτική μας για τον τελικό», κατέληξε.

 

Τελευταία Νέα