«Μάχες» σε Θεσσαλονίκη & Κηφισιά!

Φάνης Παναγιώτου
«Μάχες» σε Θεσσαλονίκη & Κηφισιά!

bet365

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να ξεχωρίζει συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Basket League!

Τα playoffs ξεκίνησαν με τον ΠΑΟΚ να κάνει το break στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε βρεθεί μπροστά με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων και συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει την ευκαιρία για το 2-0 και την πρόκριση. Από την άλλη, το σύνολο του Γιούρι Ζντοβτς ψάχνει την… απάντηση και το 1-1, έτσι ώστε να μην ολοκληρωθεί… πρόωρα η χρονιά.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 (Novasports 2) με τον ΠΑΟΚ να έχει ξανά στη σύνθεση του τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ωστόσο να στερείται των υπηρεσιών του Απόλλωνα Τσόχλα που έκανε επέμβαση στον καρπό. Από την άλλη, το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ο Μαλίκ Χέρστον, που ταξίδεψε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος, καθώς έχει πρόβλημα στο γόνατο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Κηφισιά υποδέχεται τον Άρη. Τζάμπολ στις 18:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-0 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, που αναμένεται να έχει κανονικά στη σύνθεση της τον Τζαμέλ ΜακΝιλ.

Όσο για τους… μεγάλους; Ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Κρήτη με το Ρέθυμνο το απόγευμα της Κυριακής (24/04, 17:00), ενώ η σειρά του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου ξεκινά τη Μ. Δευτέρα στις 17:00, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να κάνει το… δεύτερο ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα