18.000 φίλαθλοι, αντίπαλοι και διαιτητές αποθέωσαν τον Διαμαντίδη! (pics & vid)

18.000 φίλαθλοι, αντίπαλοι και διαιτητές αποθέωσαν τον Διαμαντίδη! (pics & vid)

Gazzetta team
18.000 φίλαθλοι, αντίπαλοι και διαιτητές αποθέωσαν τον Διαμαντίδη! (pics & vid)
Αποθέωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ από συμπαίκτες, αντιπάλους, ακόμη και τους διαιτητές που στο φινάλε έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές παρουσίες του χωρίς να πάει σε φάιναλ φορ, ωστόσο θα θυμάται για πάντα την πρωτοφανή αποθέωση που γνώρισε στο φινάλε του αγώνα με τη Λαμποράλ.

Από το 39' και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όταν πια τα πάντα είχαν κριθεί, 18.000 άνθρωποι σηκώθηκαν όρθιοι και εν χορώ τραγουδούσαν το όνομα του Διαμαντίδη, την ώρα που ο Τζόρτζεβιτς άρον – άρον φρόντισε να τον αντικαταστήσει για το τελευταίο χειροκρότημα.

Ο αρχηγός πήγε στον πάγκο για τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, σήκωσε για τελευταία φορά, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, το χέρι του προς τον κόσμο και περίμενε την τελευταία κόρνα της γραμματείας για νέα αποθέωση.

Πράγματι, με τη λήξη ήταν η σειρά των αντιπάλων, ακόμη και των διαιτητών να τον αποθεώσουν.

Απαντες σχεδόν κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους για μια ζεστή αγκαλιά, για ένα «ευχαριστώ», για ένα «μπράβο» για όλα όσα πέτυχε.

Την ίδια στιγμή ο κόσμος συνέχιζε «Διαμαντίδης οε οε οε» στην εξέδρα, με τον αρχηγό να αποχαιρετά τους φιλάθλους, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και το καθιερωμένο ζντο στο κέντρο του γηπέδου.

Ακόμη και σ αυτή την στιγμή ο Διαμαντίδης δεν άφησε μόνη της την ομάδα του. Σαν απλός στρατιώτης, την ώρα που ακόμη και ο Λαμόνικα προσπαθούσε να τον συγχαρεί, αυτός έσπευσε στο κέντρο για να αποχαιρετήσει ομαδικά, όπως έκανε πάντα σε νίκες και σε ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.