«Πλήρωσε χρέη 2εκ. ευρώ ο Λάσκαρης»

«Πλήρωσε χρέη 2εκ. ευρώ ο Λάσκαρης»

«Πλήρωσε χρέη 2εκ. ευρώ ο Λάσκαρης»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Παπακυριάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Λάσκαρη και την οικογένειά του που τόνισε πως η στήριξη του κόσμου έπαιξε μεγάλο ρόλο σε όσα έκανε για την ομάδα.

Ο Δημήτρης Παπακυριάκης ανέφερε στον Arena fm μεταξύ άλλων: «Ο κύριος Λάσκαρης, μπήκε στα δρώμενα τα μπασκετικά, αγαπούσε τον Άρη και ήθελε να μπει. Δεν είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Είδε μέσα από τον Άρη την ευκαιρία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Δε γνωρίζω να ήθελα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Το μπάσκετ, γνωρίζει αυτό αγαπάει. Χαίρονται ο κύριος Λάσκαρης και η κυρία Ευσεβίου με τον Άρη και χαίρεται και ο κόσμος του Άρη.

Δε θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι αυτό με την Κηφισιά. Είναι δυνατή ομάδα κι θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Ο κόσμος του Άρη ήταν εκπληκτικός για μια ακόμα φορά και θα είναι και στα επόμενα ματς. Είναι μια νέα διοργάνωση το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κύριος Λάσκαρης θέλει να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Δεν είναι μόνο θέμα μπάτζετ, αλλά και επιλογών. Πρέπει να φτιάξουμε μια καλύτερη ομάδα.

Η οικογένεια Λάσκαρη δεν πρόκειται να κάνει τρέλες, αλλά θα κάνει τα πάντα με γνώμονα το καλό του Άρη. Η οικογένεια πλήρωσε 2 εκατομμύρια παλιά χρέη. Ο σχεδιασμός δείχνει ότι η οικογένεια βλέπει τον Άρη σαν το σπίτι του. Η στήριξη του κόσμου έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο σε όσα έκανε φέτος η οικογένεια Λάσκαρη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα