Ουότερς: «'Επρεπε να αλλάξουμε το ρυθμό»

Ουότερς: «'Επρεπε να αλλάξουμε το ρυθμό»

bet365

Ο Ντομινίκ Ουότερς αποθέωσε τον Βασίλη Ξανθόπουλο ενώ μίλησε και για το δεύτερο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Ο Ντομινίκ Ουότερς ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρη επί της Κηφισιάς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αμερικανός μίλησε...

Για τον αγώνα: «Έγινε πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, η Κηφισιά έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, μας δημιούργησε προβλήματα, επιθετικά έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και εμείς χάσαμε σουτ, νιώθαμε πιεσμένοι. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε τον ρυθμό, να πιέσουμε περισσότερο τη μπάλα, το κάναμε και φτάσαμε στη νίκη».

Για το ματς που ακολουθεί: «Παγιδευτήκαμε στην επίθεση αρκετές φορές, πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα… Όταν συμβαίνει αυτό θα πρέπει να βλέπουμε τις πάσες προς την περιφέρεια, να κάνουμε προσαρμογές στην άμυνά τους. Σε ομαδικό επίπεδο θα πρέπει να πιέσουμε ακόμα περισσότερο στην άμυνα και να βρούμε ελεύθερα σουτ».

Για το αν ένιωσαν πίεση στο ξεκίνημα: «Δεν νιώθαμε πίεση, εγώ δεν ένιωθα πάντως… Απλά μας έδωσαν προκλητικά ελεύθερα σουτ και δεν τα βάλαμε… Μας έκλεισαν στο καλάθι, μας έδωσαν ελεύθερα σουτ, δεν μπήκαν στο πρώτο μέρος, αλλά ήμασταν καλοί αμυντικά».

Για το ότι απελευθερώθηκε ο ίδιος παίζοντας στη τελευταία περίοδο με τον Βασίλη Ξανθόπουλο στην ίδια πεντάδα: «Νιώθω πιο άνετα παίζοντας με τον Βασίλη. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Το κάνει εύκολο για όλους. Και ο Μακ Νιλ είχε 7 ασίστ και μόλις ένα λάθος, είδε όλες τις πάσες. Για να επιστρέψω στον Βασίλη, είναι πολύ έξυπνος παίκτης, έχει ικανότητα στην πάσα και θα πω ότι ίσως δεν τυγχάνει της αναγνώρισης που θα πρέπει να έχει η προσφορά του στο παιχνίδι του Άρη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα