Kαστρίτης: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

Kαστρίτης: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

bet365

Ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία κι ο Γιάννης Καστρίτης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

Ο τεχνικός του Αρκαδικού ανέφερε μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Αναμφισβήτητα μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας. Θέλω να τονίσω και να πω ότι ήταν μία χρονιά γεμάτη δυσκολίες ειδικά το τελευταίο δίμηνο. Κάθε μέρα προπονούμασταν με την πλάτη στον τοίχο και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι που έπρεπε να αντεπεξέλθουμε σαν οικογένεια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη φετινή προσπάθεια. Στη διοίκηση που έδειξε στήριξη σε παίκτες και προπονητές. Ήταν καθοριστική η συμβολή τους για να αντιστρέψουμε το κλίμα. Θαυμασμός και υπερηφάνεια για τους παίκτες μας. Ο τελικός απολογισμός μας δίνει ευχαρίστηση. Σε μεγάλο βαθμό κάναμε ότι μπορούσαμε. Το μπάσκετ είναι πολύ δίκαιο και κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας έφεραν σε αυτή τη θέση».

Για την επόμενη μέρα: «Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι μέχρι και το τέλος του σημερινού αγώνα δεν σκεφτόμασταν την επόμενη ημέρα. Ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία. Ο αθλητισμός είναι έτσι, η ζωή δεν τελειώνει με ένα κακό αποτέλεσμα. Για τον Αρκαδικό μπορώ να μιλήσω μόνο για τα καλύτερα. Όλα αυτά είναι πολύ πιο σημαντικά για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτός που προσπαθεί σωστά βρίσκει το δρόμο του.

Για την επόμενη μέρα πιο αρμόδιοι να το αποφασίσει είναι η διοίκηση. Να συζητήσουμε τι πήγε σωστά και τι λάθος. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, αξίζαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το σημαντικό είναι η διάρκεια, σκληρή δουλειά και μετά από κάθε δυσκολία έχω να πω πως παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες και να μην εγκαταλείψουμε».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά των παικτών: «Μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά για εμάς. Πολύ δύσκολο συναίσθημα. Τις τελευταίες 2 αγωνιστικές το πιστέψαμε πολύ μετά τη νίκη στον Κόροιβο. Πιστεύαμε ότι σήμερα ή την προηγούμενη αγωνιστική θα ήμασταν η ομάδα που θα πανηγύριζε. Δεν συνέβη όμως αυτό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Κάναμε φοβερή προσπάθεια τους τελευταίους 2 μήνες και υποβιβαζόμαστε έχοντας πολλά γιατί στο μυαλό μας. Για ένα πόντο για ένα σουτ για τη συνολική διαφορά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και στη διοίκηση που ήταν δίπλα μας. Είναι κρίμα που σήμερα δεν πανηγυρίζουμε. Αυτό είναι το μπάσκετ. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί σε μικρές λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια στα πλέι οφ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα