Τα ζευγάρια των playoffs στην Α1

Τα ζευγάρια των playoffs στην Α1
Με ένα παιχνίδι να μένει για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος στην Α1, οι 8 ομάδες των playoffs είναι γνωστές και μένει να μάθουμε αυτή που θα πάρει την πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός και το Ρέθυμνο θα ολοκληρώσουν την Τετάρτη (13/04) την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν επηρεάζει καθόλου την τελική οκτάδα που θα συνεχίσει στα playoffs. Παίζει όμως ρόλο στην τελική κατάταξη.

Αυτή τη στιγμή είναι γνωστή η κατάταξη από την 3η θέση και κάτω, ωστόσο μένει να μάθουμε ποια θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Ο Ολυμπιακός με νίκη θα τερματίσει στην κορυφή και θα αφήσει δεύτερο τον Παναθηναϊκό. Αν οι Κρητικοί κάνουν την έκπληξη τότε οι «πράσινοι» θα πανηγυρίσουν το πλεόνεκτημα της έδρας στους τελικούς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

(1) Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκό - (8) Ρέθυμνο

(2) Παναθηναίκός ή Ολυμπιακός - (7) Κολοσσός Ρόδου

(3) Άρης - (6) Κηφισιά

(4) ΑΕΚ - (5) ΠΑΟΚ

Η πρώτη φάση κρίνεται στις 3 νίκες και λόγω των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα θα γίνεται ένα ματς κάθε εβδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα