Μρσιτς: «Ελπίζω να φτάσει στο Final 4 ο Παναθηναϊκός»

Μρσιτς: «Ελπίζω να φτάσει στο Final 4 ο Παναθηναϊκός»
O Bέλικο Μρσιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και ελπίζει πως θα φτάσει μέχρι το Βερολίνο.

Ο τεχνικός της Τσεντεβίτα ανέφερε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια για την πρόκριση στα playoffs. Ελπίζω να τα πάνε καλά και να περάσουν στο Final 4.

Ξεκινήσαμε με δέκα λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο, τα περισσότερα εκ των οποίων δίχως πίεση με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει στον αιφνιδιασμό. Θέλαμε να επιστρέψουμε και μειώσαμε στους εννιά με έξι λεπτά για το τέλος, αλλά σκόραρε ο Παναθηναϊκός με καλάθι και φάουλ και δεν είχαμε άλλες ευκαιρίες για να μπούμε στο παιχνίδι. Οι ηγέτες μας δεν έπαιξαν στο επίπεδο που συνηθίζουν όλη τη σεζόν. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα για να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να επικεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα».

O Τόνι Κάτιτς από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Ξεκινήσαμε τον αγώνα με πολύ κακό τρόπο. Χάναμε 10-2. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο παίξαμε άσχημα στην άμυνα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να μειώσουμε την διαφορά, αλλά είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε αυτήν την έδρα».