It's gonna be Legen... wait for it... dary στο ΟΑΚΑ!

Γιάννης Ράμμας
It's gonna be Legen... wait for it... dary στο ΟΑΚΑ!
Τα εισιτήρια ήδη είχαν γίνει ανάρπαστα και πλέον δεν έχουν απομείνει ούτε 1.000 κομμάτια για την... πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs και τη βράβευση του legend Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 με την κροατική Τσεντεβίτα (1/4, 21:45/ΕΡΤ2) στο ΟΑΚΑ ούτως ή άλλως ήταν καθοριστικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό, αφού έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη μαθηματική πρόκριση στα playoffs, αλλά η επιλογή της απ' την Ευρωλίγκα για την... επίσημη ανακήρυξη του Δημήτρη Διαμαντίδη ως Euroleague Legend της έχει δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα εδώ κι αρκετές ημέρες. Ο κόσμος δεν ήθελε πολλά περισσότερα για να... πολιορκήσει κανονικά κι ηλεκτρονικά εκδοτήρια και το sold out είναι θέμα χρόνου.

Θα σφραγίσει την πρόκριση στους «8» της Euroleague ο Παναθηναϊκός; Η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.85 τη νίκη του «τριφυλλιού» με διαφορά 17 πόντων και πάνω.

Βάσει τελευταίας ενημέρωσης δεν έχουν απομείνει ούτε 1.000 κομμάτια κι όλα αυτά ενώ το τζάμπολ απέχει περισσότερο από ένα 24ωρο μακριά.

Αρκεί για να φανταστεί κανείς τι αναμένεται να συμβεί στο κλειστό στη βραδιά του Παναθηναϊκού και του αρχηγού του.