Ιβάνοβιτς: «Αυτοπεποίθηση και υπομονη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Φάνης Παναγιώτου
Ιβάνοβιτς: «Αυτοπεποίθηση και υπομονη κόντρα στον Ολυμπιακό»
Για το καθοριστικό ματς με τον Ολυμπιακό (31/03, 20:45/Novasports 2) μίλησαν Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Τάιλερ Χάνεϊκατ, με τον πρώτο να λέει πως χρειάζεται αυτοπεποίθηση και υπομονή για 40 λεπτά.

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και υπομονή για 40 λεπτά. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα και ενισχύθηκαν με δύο παίκτες (σ.σ. Παπανικολάου, Ουόρικ). Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του head coach της Χίμκι.

Από τη μεριά των παικτών, ο Τάιλερ Χάνεϊκατ, δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Τους αντιμετωπίσαμε στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Τώρα είμαστε στην έδρα μας και ελπίζω αυτό να βοηθήσει εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνουμε εκτός. Θα δούμε πώς θα τους αμυνθούμε απέναντί τους. Πιστεύω πως θα χρησιμοποιήσουμε έναν διαφορετικό τρόπο, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη. Ίσως το πιο δυνατό στοιχείο του Ολυμπιακού είναι η εμπειρία του. Σε σχέση με τον πρώτο γύρο έχουν δύο παίκτες που δεν υπήρχαν τότε και αυτό θα τους βοηθήσει».

Να εκμεταλλευθεί την έδρα της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θέλει η Κίμκι. Στο 1.68 στη Novibet, η νίκη των Ρώσων στο κρισιμότατο ματς της Πέμπτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.