Και αν κάνω τώρα μία προσθήκη;

Και αν κάνω τώρα μία προσθήκη;

Και αν κάνω τώρα μία προσθήκη;

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την μεγάλη ευκαιρία στο μπάσκετ και την αναγκαστική... υπομονή στην μπάλα!

Βλέποντας κανείς 250-300 Αρειανούς στην Πάτρα για ένα παιχνίδι μπάσκετ, όπου δεν κρίνονταν κάτι το ιδιαίτερο μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του οράματος, που έχει προσδώσει η οικογένεια Λάσκαρη στον σύλλογο.

Βέβαια το τμήμα αυτό είναι το ενδοξότερο του συλλόγου. Για την ακρίβεια είναι το ενδοξότερο στην Θεσσαλονίκη με 21 τίτλους, πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά. Το μέγεθός του είναι τόσο μεγάλο, που είναι το μόνο που συγκρίνεται επί ίσοις όροις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Με τίτλους, τρόπαια, κούπες όπως θέλετε πείτε τα και όχι καφενειακές συζητήσεις ή προπαγανδιστικές αναφορές. Γιατί τα γράφω αυτά; Μα γιατί πολύ απλά αναπόφευκτα είναι το μέγεθος του οράματος, που πρέπει να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου.

Αν δημιουργήσουν μία Αυτοκρατορία ανάλογη του παρελθόντος τότε σε κάθε περίπτωση το γήπεδο θα είναι πολύ μικρό και ίσως θα πρέπει η...Θέρμη να γίνει το νέο σπίτι του Αυτοκράτορα. Ακόμα όμως έχουμε χρόνια για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα και άλλωστε δεν χάνει η ομάδα για να αποτελεί το θέμα του γηπέδου- όπως παλαιότερα τα χρέη- ζήτημα επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού από μεγάλα προβλήματα. Αυτά προφανώς και συμβαίνουν σε άλλες ομάδες. Και πάντα είναι...επίκαιρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Στον ΑΡΗ στο μπάσκετ πλέον το θέμα συζήτησης είναι αν μπορεί η ομάδα να κοντράρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Να τους δυσκολέψει ενδεχομένως, ναι θα απαντούσα μόνος μου. Να τους...κερδίσει στο Παλέ επίσης. Κακά τα ψέμματα όμως σε μία σειρά αγώνων θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να επικρατήσει ο ΑΡΗΣ.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την άλλη Δευτέρα έχουμε μπροστά μας μέρες. Ως τότε σίγουρα θέμα είναι η ευρωπαϊκή επιλογή του. Ξεκάθαρα ο Λάσκαρης επέλεξε FIBA και είναι εμφανές ότι εκεί θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήταν ο μόνος εκ των ιδιοκτητών ομάδων που τοποθετήθηκε στην επίσημη παρουσίαση της νέας διοργάνωσης, είναι ξεκάθαρο ότι οι επαφές του είναι στο ανώτατο επίπεδο και πώς βλέπει για τον ΑΡΗ μία μεγάλη ευκαιρία. Μακάρι να δικαιωθεί. Οι ενστάσεις μου έχουν ονοματεπώνυμο στην ΕΟΚ, αλλά από την στιγμή που ο Λάσκαρης συνομιλεί απευθείας με την FIBA, θεωρώ ότι έχει ζυγίσει όλες τις παραμέτρους.

Σε κάθε περίπτωση είναι κομβικό για το πρότζεκτ του, το...ευρωπαϊκό κουστούμι της ομάδας, οπότε όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Όπως κρίθηκε κατά 99% η τρίτη θέση. Δεν θα αναλύσω σήμερα πώς και τι. Θα πω μόνο κάτι που σημειώνω εδώ και καιρό. Στα πλέι-οφ μία καλή προσθήκη μπορεί να σου δώσει αυτό το...κάτι που σε δυσκολεύει στην Κηφισιά ή στην Πάτρα ή κρίνει το ματς στο ΣΕΦ υπέρ του ΟΣΦΠ. Δεν μιλάω για Παλέ γιατί εκεί υπάρχει άλλος...νόμος για τον αντίπαλο.

Ο ΑΡΗΣ με έναν ακόμα παίκτη ίσως μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Από την άλλη πολλές φορές όταν θέλεις τα πολλά χάνεις και τα λίγα. Για αυτό η απόφαση ανήκει στον Δημήτρη Πρίφτη που ως τώρα έχει δικαιωθεί απόλυτα...

ΥΓ1 Ο Θόδωρος Καρυπίδης προφανώς και σήμερα αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα πώς όσο βρίσκεται στον ΑΡΗ οτιδήποτε άλλο κάνει θα έχει αντίκτυπο και για το τι κάνει στον ΑΡΗ. Έτσι στην δήλωση περί χρηματοδότησης στην Βέροια, προστέθηκε το “μέχρι το καλοκαίρι” και πώς τον ενδιαφέρει μόνο ο ΑΡΗΣ. Σε κάθε περίπτωση μέχρι και τα τέλη Μαΐου έχει που έχει και θα έχει ο Αρειανός την αγωνία του, δεν χρειάζεται να τον βάζουν στην πρίζα και αυτοί που πρέπει να τον ηρεμούν.

Ως τότε πάντως επί της ουσίας δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο από το να περιμένουμε εμείς και να...κινούνται οι της διοίκησης. Ώστε με..πράξεις στην συνέχεια (και όπου πράξεις οι μισές αφορούν την άνοδο χωρίς νομικά ζητήματα και οι άλλες μισές το ζεστό και μετρητό του ΜΚ) να μπορέσουμε αυτό το καλοκαίρι να ασχοληθούμε με αθλητικό ρεπορτάζ...επιτέλους! Για περίπου 1.5-2 μήνες λοιπόν υπoμονή και ηρεμία. Ελπίζω οι κατάλληλες πράξεις να την διατηρήσουν και έπειτα γιατί φέτος το αγωνιστικό έκανε το χρέος του και με το παραπάνω. Και αυτό είναι η μεγάλη διαφορά με πέρσι ακόμα και στο θέμα της άδειας και της συμμετοχής στην δεύτερη κατηγορία. Αν με...νοείτε βεβαίως, βεβαίως...

ΥΓ2 Πραγματικά...μαγικές δηλώσεις. Μετά τον Βασιλειάδη, που χάνει από τον Φάρο της Α2 πρόκριση στον τελικό, αλλά θέλει τον ΑΡΗ αντίπαλο στα πλέι-οφ, ο Σταυρόπουλος δήλωσε ότι φοβούνται τον ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ και η ΑΕΚ. Και την άλλη μέρα έχασαν εντός έδρας από το LAVRIO BC. Και τώρα για να βγουν έκτοι περιμένουν από τον ΑΡΗ να κερδίσει Ρέθυμνο και Κολοσσό. Όπως πριν χρόνια που πήγε και κέρδισε μέσα στο Ρέθυμνο και σώθηκαν από την Α2. Ή μήπως όχι;

ΥΓ3 Το βόλεϊ πήρε μία μεγάλη ανάσα και πρέπει για να διεκδικήσει την παραμονή να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Πλέον οι παίκτες μετά την απώλεια του Θωμά Γιώτα(συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προέδρου που έφυγε τόσο πρόωρα σε ηλικία 59 ετών) έχουν έναν ακόμα λόγο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!