Γιατζόγλου: «Άτυχος ο Κολοσσός που δεν έπαιζε με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό»

Γιατζόγλου: «Άτυχος ο Κολοσσός που δεν έπαιζε με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Στιβ Γιατζόγλου εστίασε στην ευστοχία των παικτών του Κολοσσού οι οποίοι θα μπορούσαν να κοντράρουν τις δύο μεγάλες ομάδες της Α1.

Η Καβάλα πλέον είναι με ενάμιση πόδι στην Α2 αφού ηττήθηκε από τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο Στιβ Γιατζόγλου για άλλη μία φορά ήταν απολαυστικός στην τοποθέτησή του. Ο προπονητής της Καβάλας ανέφερε, «Θεωρώ ότι ήταν άτυχος σήμερα ο Κολοσσός. Όταν βρεθείς σε μία μέρα και έχεις 16/25 τρίποντα, μπορείς να κοντράρεις τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο εμάς. Είναι εξωπραγματικό νούμερο. Βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε άμυνα. Η “διαβολική” ευστοχία είχε αρνητική επίδραση στην ομάδα μου. Ο Κολοσσός είναι από τις λίγες ομάδες στην Α1 που δεν έχει κάνει αλλαγή και είναι συμπαγής, αφού παίζουν όλο το χρόνο μαζί. Μας δημιούργησε ένα ψυχολογικό άγχος και είχαμε βιαστικές επιθέσεις. Είναι από τις σπάνιες φορές που η ευστοχία στο τρίποντο είχε διάρκεια και στα δύο ημίχρονα. Συγχαρητήρια για την απόδοση αυτή.

Το παιχνίδι είχε χαθεί από νωρίς, αλλά θέλαμε να μην χάσουμε την αξιοπρέπειά μας και γι’ αυτό προσπαθήσαμε να μειώσουμε τη διαφορά. Είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο το ματς, γιατί ήταν μεγάλη η διαφορά. Κοιτώντας τα αποτελέσματα της Ρόδου βασίζεται πολύ στο τρίποντα. Τα τρίποντα είναι ευχή και κατάρα στο μπάσκετ, αλλά σήμερα ήταν ευλογημένοι».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εκ μέρους των συμπαικτών του τόνισε... «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη μεγάλη νίκη του. Ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι σε σχέση με την ομάδα μας. Ήρθαμε να παίξουμε έναν τελικό για τη σωτηρία μας, αλλά εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Είχαμε βιαστικές και κακές επιλογές στην επίθεση και έτσι τους δώσαμε την ευκαιρία να βρουν ελεύθερα σουτ, ρυθμό και ψυχολογία. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πιέσαμε στην άμυνα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια. Συνεχίσουμε να ελπίζουμε, αλλά ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα