Τα... φλας στο Άρης - ΑΕΚ!

Φάνης Παναγιώτου
Τα... φλας στο Άρης - ΑΕΚ!
Με τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Basket League. Το ματς που κλέβει την παράσταση είναι πέρα από κάθε αμφιβολία το Άρης - ΑΕΚ.

Ο Άρης θα υποδεχτεί την Ένωση σε μία... μάχη τρίτης θέσης, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να έχει επικρατήσει στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο και να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, προκειμένου να φτάσει σε ακόμα μία νίκη.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα (27/02) με τον Κολοσσό να υποδέχεται τα Τρίκαλα, την Κηφισιά να δοκιμάζεται στην Πάτρα και το Ρέθυμνο να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Κόροιβο. Κομβικές αναμετρήσεις στη... μάχη που γίνεται για τις θέσεις των playoffs, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό και τον Σούλη Μαρκόπουλο να στερείται ξανά των υπηρεσιών του Βασιλειάδη και του Σχορτσανίτη.

Κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η τρίτη θέση της Basket League στο ματς του Αρη με την ΑΕΚ. Στο 1.52 στη Vistabet η νίκη του Αρη.

Όσο για τους... μεγάλους; Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο κι ο Ολυμπιακός την Καβάλα, με τους «αιώνιους» να συνεχίζουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με νίκες την πορεία τους στη Basket League.

BASKET LEAGUE - 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 27/2
Κολοσσός-Τρίκαλα 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Απόλλων Πατρών-Κηφισιά 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Αρκαδικός-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Ρέθυμνο-Κόροιβος 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 28/2
Άρης-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 2)

Δευτέρα 1/3
Παναθηναϊκός-Λαύριο 18:00 (Novasports 2)
Ολυμπιακός-Καβάλα 18:30 (OTE Sport 4)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα