Τζόρτζεβιτς: «Στόχος είναι πάντα οι τίτλοι»

Τζόρτζεβιτς: «Στόχος είναι πάντα οι τίτλοι»

Φάνης Παναγιώτου
Τζόρτζεβιτς: «Στόχος είναι πάντα οι τίτλοι»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως οι τίτλοι είναι πάντα ο στόχος για το «Τριφύλλι», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην Εθνική Σερβίας.

«Είμαι ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και προσπαθούμε όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι καλό για το σύλλογο φέτος. Οι τίτλοι είναι πάντα στόχος, αλλά αυτό είναι κάτι αυτονόητο για τον Παναθηναϊκό και δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω», ανέφερε ο head coach του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον Τύπο της Σερβίας.

Ακόμα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε την πορεία της Εθνικής Σερβίας στο Eurobasket 2015: «Ήμασταν τέταρτοι στην Ευρώπη, χάσαμε για μια κατοχή τον αγώνα με τη Λιθουανία τον ημιτελικό και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω πως δεν διαχειριστήκαμε σωστά το βάρος του φαβορί που μας φόρτωσαν οι άλλοι. Κάποιοι παίκτες επηρεάστηκαν από την πίεση και γι’ αυτό στην τελική φάση δεν παίξαμε τόσο καλό μπάσκετ όσο στην πρώτη φάση στο Βερολίνο, όπου παίξαμε πολύ όμορφο και ολοκληρωτικό μπάσκετ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα