Τζάμπολ με σημαντικά ματς, φινάλε με ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

Φάνης Παναγιώτου
Τζάμπολ με σημαντικά ματς, φινάλε με ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

bet365

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Basket League, με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να κλέβει την παράσταση.

Στα παρκέ βρίσκεται τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας η δεύτερη ημέρα του 2015. Η Basket League επιστρέφει, με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει με τέσσερις αναμετρήσεις στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (02/01). Αρχικά, ο Άρης υποδέχεται το Ρέθυμνο και καλείεται να δείξει πως είναι το φαβορί, ενώ από εκεί και πέρα η Κηφισιά θα παίξει με τον Κολοσσό και τα Τρίκαλα με το Λαύριο, σε εξαιρετικά σημαντικές αναμετρήσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κομβικό ματς κι αυτό ανάμεσα στην Καβάλα και τον Αρκαδικό, με τους γηπεδούχους να παίζουν τη... ζωή τους κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης.

Θα καταφέρει η Καβάλα να κάνει την πρώτη της νίκη με το Στηβ Γιατζόγλου στον πάγκο της ; Σε απόδοση 1.60 στην Interwetten η επικράτηση της κόντρα στον Αρκαδικό.

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή (03/01). Νωρίς το μεσημέρι ο Ολυμπιακός -με τον Τζόνσον-Όντομ στη θέση του Ματ Λοτζέσκι- θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα, ενώ λίγο αργότερα ο Χάρης Μαρκόπουλος θ' αντιμετωπίσει τον πατέρα του, Σούλη, στο πλαίσιο της... μάχη του Κόροιβου με τον ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Η Ένωση υποδέχεται τους «πράσινους» στο δεύτερο ματς του Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται από την ήττα στην Πόλη από τη Φενέρμπαχτσε και να μην έχει -κατά πάσα πιθανότητα- τον Δημήτρη Διαμαντίδη στη σύνθεση του.

BASKET LEAGUE - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 02/01

17:00 Κηφισιά - Κολοσσός (Novasports 2)
17:00 Καβάλα - Αρκαδικός (Novasports 2)
17:00 Τρίκαλα - Λαύριο (Novasports 2)
17:00 Άρης - Ρέθυμνο (Novasports 4)

Κυριακή 03/01

12:30 Ολυμπιακός - Απόλλων Π. (OTE Sport 4)
17:00 Κόροιβος - ΠΑΟΚ (Novasports 3)
18:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (OTE Sport 4)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

 

NBA Τελευταία Νέα