Μανωλόπουλος: «Δεν μας βγήκαν τα ρίσκα»

Μανωλόπουλος: «Δεν μας βγήκαν τα ρίσκα»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Δεν μας βγήκαν τα ρίσκα»
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, τονίζοντας πως έγιναν λάθη και πάρθηκαν ρίσκα που δεν βγήκαν στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια καλή εμπειρία για τους παίκτες η συμμετοχή στην Ευρώπη. Έχουμε πολλούς παίκτες που δεν είχαν συνεχή εμπειρία στην Ευρώπη. Ήμασταν σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους, ίσως και τον δυσκολότερο, με ομάδες με μεγάλα μπάτζετ. Πολλά μπορούμε να πούμε ότι έφταιξαν. Η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Υπήρχαν πολλά παιχνίδια που μπορούσαμε να είχαμε πάρει. Μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε κάποιες αλλαγές που έπρεπε να γίνουν. Έγιναν κάποια λάθη στις επιλογές ή μάλλον όχι ακριβώς λάθη, καθώς κάποιες συνθήκες οδήγησαν σε αλλαγές παικτών. Δεν ήταν εύκολο να βρεις παίκτη στη θέση του πλέι μέικερ. Πήραμε κάποια ρίσκα, που δεν μας βγήκαν».

Για το ματς με τη Νεπτούνας: «Ήταν ένας τελικός για μας, έπρεπε να τον κερδίσουμε, αλλά είχαμε και το μυαλό μας στα άλλα παιχνίδια. Θεωρώ πως παίξαμε όπως έπρεπε, παρά την πίεση. Οι περισσότεροι παίκτες έμαθαν το αποτέλεσμα στα άλλα ματς και μας κόπηκαν τα πόδια, βρεθήκαμε πίσω με διαφορά, αλλά αξίζουν μπράβο στα παιδιά γιατί βρήκαν τη δύναμη να ανατρέψουν το σκορ».