Σακελλαρίου: «Πλεονέκτημα του Λαυρίου το... οικογενειακό κλίμα»

Σακελλαρίου: «Πλεονέκτημα του Λαυρίου το... οικογενειακό κλίμα»

Φάνης Παναγιώτου
Σακελλαρίου: «Πλεονέκτημα του Λαυρίου το... οικογενειακό κλίμα»

bet365

Το Λαύριο πήρε σπουδαία νίκη στη Ρόδο κι ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία της ομάδας του, το μεγάλο πλεονέκτημα, όπως και το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Το Λαύριο ανέβηκε στη Basket League λίγο καιρό πριν από το πρώτο τζάμπολ του νέου πρωταθλήματος και πολλοί θεώρησαν πως δεν θα τα κατάφερε να σωθεί, καθώς ξεκίνησε αργά τον σχεδιασμό του. Αν τελικά οι νεοφώτιστοι θα τα καταφέρουν δεν το γνωρίζουμε ακόμα, ωστόσο με την παρουσία τους δείχνουν ικανοί για το καλύτερο!

Το Λαύριο πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου το Σάββατο που μας πέρασε (21/11) κι ανέβηκε στο 3-4, έχοντας ήδη δύο ροζ φύλλα μακριά από το... σπίτι του.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές γκαρντ μέτρησε 13 πόντους με 3/4 τρίποντα κι απέδειξε ξανά πως είναι από τους παίκτες... κλειδιά του Λαυρίου.

Το gazzetta.gr μίλησε με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου, ο οποίος ανέλυσε τη μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα του στη Ρόδο, αναφέρθηκε στο μεγάλο πλεονέκτημα των νεοφώτιστων, ενώ σχολίασε και το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Βαγγέλη, πού θεωρείς ότι κρίθηκε το ματς στη Ρόδο;
Η προετοιμασία που κάναμε έπαιξε κομβικό ρόλο. Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς και το δείξαμε στο παρκέ. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, τηρήσαμε στον μεγαλύτερο βαθμό το πλάνο παιχνιδιού και τα όσα είχε ζητήσει ο coach και βάλαμε ορισμένα πολύ μεγάλα σουτ. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα που παίξαμε κι ορισμένα κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε, έκριναν τον νικητή!

Τρίτη νίκη και μάλιστα δεύτερη εκτός έδρας. Πολλοί σας είχαν… ξεγραμμένους αλλά δείχνεται πως είστε ικανοί για την παραμονή.
Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε ταμείο... Αυτό που κοιτάμε είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και να τα δίνουμε όλα διεκδικώντας τις πιθανότητες που μας αναλογούν! Το πλεονέκτημα θεωρώ ότι ξεκινάει από το οικογενειακό κλίμα της ομάδας που αντικατοπτρίζεται στην καλή άμυνα συνδυαστικά με το γρήγορο μπάσκετ που παίζουμε

Αγωνιστικά, ποιο θεωρείς ως το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας;
Όπως είπα, σίγουρο αίτιο για τα θετικά αποτελέσματα είναι το οικογενειακό κλίμα που πηγάζει τόσο από τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους παίχτες, καθώς και από τον κόσμο που μας ακολούθησε μέχρι τη Ρόδο και είναι συνέχεια δίπλα μας !

Τέλος, ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Μία γιορτή για το Λαύριο. Σωστά;
Πολύ σωστά! Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι… γιορτή για την ομάδα και την πόλη! Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να παρουσιαστούμε όσο πιο μαχητικοί κι ανταγωνιστικοί γίνεται...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα