Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ΟΑΚΑ

Αντωνία Σπανού
Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ΟΑΚΑ
Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Ντέρμπι με ερωτηματικά στο ΟΑΚΑ, σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλα τα γήπεδα.

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής αναμένεται στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα, αναζητά μια νίκη που θα φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού καθώς η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Έχει 7 παίκτες άρρωστους και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν την κατάσταση της υγείας τους. Από την μία η ψυχολογία των «πρασίνων», από την άλλη η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ μας προετοιμάζει για ένα παιχνίδι έκπληξη.

Από εκεί και πέρα η Κηφισιά θα υποδεχθεί την φορμαρισμένη και με πολύ καλή ψυχολογία ΑΕΚ που τελικά δεν θα στερηθεί τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και θα παραταχθεί ετοιμοπόλεμη κόντρα στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Στιβ Γιατζόγλου θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα της Καβαλάς κόντρα στον Άρη, όπου θα υποδεχθεί την ομάδα της Καβάλας στο Nick Galis Hall.

Επικίνδυνη έξοδος σήμερα το απόγευμα στην έδρα της Κηφισιάς για την ανεβασμένη εσχάτως ΑΕΚ του Σάκοτα. Στο 1.33 η νίκη της Ενωσης στην Sportingbet.

Το Ρέθυμνο περιμένει στην Κρήτη τα Τρίκαλα και ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κόροιβο στο ΣΕΦ μετά από την μεγάλη του Ευρωπαϊκή νίκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 21/11

17:00 Κηφισιά – ΑΕΚ (Novasports 7)

17:00 Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο (Novasports 2)

17:00 Άρης – Καβάλα (Novasports 4)

17:00 Ρέθυμνο – Τρίκαλα (Νovasports 2)

17:00 Απόλλων Π.– Αρκαδικός (Novasports 2)

Κυριακή 22/11

12:30 Ολυμπιακός – Κόροιβος (Otesport 4)

Δεύτερα 23/11

18:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Novasports 3)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα