ΜακΝιλ: «Να παίξουμε ομαδικά»

Στέλλα Παπαδοπούλου
ΜακΝιλ: «Να παίξουμε ομαδικά»
Ο Τζέρελ ΜακΝιλ θέλει απέναντι στην Τράμπζονσπορ (18/11, 19:00) να παρουσιαστούν ενωμένοι, ενώ ο Θοδωρής Ζάρας να ελέγξουν ρυθμό και ριμπάουντ.

Ο Τζέρελ ΜακΝιλ ανέφερε: «Έπαιξαν αρκετά καλά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος δεν μας το επέτρεψαν να φύγουμε νικητές από την Τουρκία. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Eurocup και μάλιστα εκτός έδρας. Τώρα τους αντιμετωπίζουμε ξανά. Τους γνωρίζουμε καλύτερα. Θα βγούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας με στόχο τη νίκη.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε όπως παίζαμε στα προηγούμενα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Το σημαντικότερο είναι να μείνουμε ενωμένοι και να παίξουμε ομαδικά. Αν το κάνουμε αυτό όλα θα πάνε καλά.

Πολλά πράγματα πήγαν αρκετά καλά για εμάς στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Κόροιβο, όμως , το τελευταίο πεντάλεπτο δεν εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Κάναμε πολλά λάθη, τους δώσαμε την ευκαιρία να ανακάμψουν, είχαν και τον κόσμο στο πλευρό τους και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι την διάρκεια στην απόδοσή μας θα πρέπει να παίξουμε καλά ως το τέλος του αγώνα, για σαράντα λεπτά και όχι μόνο για συγκεκριμένο χρονικό κομμάτι.

Για να καταφέρεις να ξεκινήσεις ένα σερί θα πρέπει να κερδίζεις… Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι η νίκη στον αυριανό αγώνα. Πρέπει να κερδίσουμε και για βαθμολογικούς λόγους… Και από κει και πέρα να δούμε το παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος ξεχωριστά και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες».

Ζάρας: «Να δούμε τι κάναμε λάθος με την Μπάνβιτ και να το διορθώσουμε»

Ο Θοδωρής Ζάρας με τη σειρά του: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή επιθετική ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Θα πρέπει επίσης να δούμε τι κάναμε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι και να το διορθώσουμε αύριο.

Προσωπικά δεν νιώθω πίεση επειδή μπαίνω από τον πάγκο. Εχω περάσει και από αυτό το στάδιο και από το στάδιο του βασικού. Είτε είσαι βασικός είτε αναπληρωματικός, πρέπει να μπαίνεις μέσα και να δίνεις το 100%.

Καταρχήν θα πρέπει να κερδίσουμε. Αν η διαφορά είναι πάνω από τρεις πόντους θα είναι καλό».