Λαύριο - Άρης 68-76

Λαύριο - Άρης 68-76

bet365

Μετά από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο διήρκησε 2 ώρες και 45 λεπτά, ο Άρης πέρασε δύσκολα από την έδρα του Λαυρίου, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 76-68.

Οι «κίτρινοι» χρειάστηκε να ξεπεράσουν πληθώρα εμποδίων για να πάρουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα. Η πολύ ανταγωνιστική ομάδα του Λαυρίου, η κούραση από το δύσκολο ταξίδι στο Καζάν μεσοβδόμαδα, αλλά και η καθυστέρηση εξαιτίας του σπασμένου ταμπλό στο τέλος της τρίτης δεκαλέπτου δεν εμπόδισαν τον Άρη να πάρει ακόμα μία νίκη, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία των τελευταίων εβδομάδων.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο σε όλο το παίχνιδι μέχρι τη στιγμή που ο Ουσμάν Κρουμπάλι κάρφωσε και θρυμμάτισε το ταμπλό της μπασκέτας στα μέσα της τρίτης περιόδου. Αυτό οδήγησε σε 45λεπτη διακοπή, που ωφέλησε τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, οι οποίοι όταν το παιχνίδι άρχισε ξανά παρουσίασαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, έσφιξαν την άμυνά τους και έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο ΜακΝίλ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου και αυτός που ουσιαστικά οδήγησε τον Άρη στη τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ο γκαρντ της ομάδας του Πρίφτη τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Δεν παρουσίασε το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος παρά το γεγονός πως τελείωσε την αναμέτρηση με 11 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ήταν ιδιαίτερα άστοχος από τη γραμμή των βολών με 1/7, ενώ είχε και τρία λάθη.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το τελευταίο δεκάλεπτο των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Άρη. Μετά τη διακοπή για την αποκατάσταση της μπασκέτας, ο Άρης μπήκε στο παρκέ με διαφορετικό πρόσωπο, κυρίως αμυντικά και καθάρισε την υπόθεση νίκη. Οι «κίτρινοι» έτρεξαν επί μέρους 20-13 στην τελευταία περίοδο του ματς.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Άρης κρατάει την αντίδραση των παικτών του στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου παρά την συσσωρευμένη κούραση από το ματς με την Ούνικς συγκεντρώθηκαν και πήραν το θετικό αποτέλεσμα. Το Λαύριο από την άλλη κρατά το καλό πρόσωπο που έδειξε για τρία δεκάλεπτα.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι νικητές ξεχνάν τα κάκιστα ποσοστά από τη γραμμή των βολών (19/30 63%), ενώ το Λαύριο τα πολλά λάθη (19) και την αστοχία στα μακρινά σουτ (25%)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα