Η τούρτα για την 300άρα του Μαρκόπουλου (vid&pics)

Η τούρτα για την 300άρα του Μαρκόπουλου (vid&pics)
Ο Σούλης Μαρκόπουλος συμπλήρωσε 300ό ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ και στη συνέντευξη Τύπου στήθηκε μία μικρή γιορτή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάθισε για 300η φορά στον πάγκο της ομάδας και μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Σζολνόκι, στήθηκε μία μικρή έκπληξη στον Έλληνα τεχνικό.

Παίκτες και διοικούντες του ΠΑΟΚ είχαν ετοιμάσει μία τούρτα με το νούμερο 300 για τον Σούλη Μαρκόπουλο ο οποίος ακολούθως ανέφερε ότι, «Ευχαριστώ τον σύλλογο για την έκπληξη αυτή. Ευχαριστώ όλες τις διοικήσεις που με εμπιστεύτηκαν. Είμαι σε μεγάλη ομάδα, με ιστορία και πρωταθλήματα. Είναι τιμή για εμένα. Πραγματικά συγκινήθηκα».

Για τα όσα έγιναν στο παρκέ απέναντι στους Ούγγρους τόνισε ότι, «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που διαθέτει αρκετές λύσεις και στην περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι. Ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε τόση διάρκεια και στην πορεία προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στα εμπόδια που μας έβαλαν και οι αντίπαλοι. Παίξαμε καλά στην άμυνα, ίσως στο τέλος να μας επηρέασε και η κούραση. Εκεί δώσαμε δικαιώματα με χαμένα ριμπάουντ και οι αντίπαλοι είχαν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες για την προσπάθεια, πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Για το πρόβλημα στα ριμπάουντ: «Δεν ήταν τόσα πολλά τα χαμένα, αφού θυμάμαι δύο-τρεις φάσεις όπου έπαιρναν συνεχόμενα. Το πρόβλημα είχε να κάνει με το ότι είχαν καλά περιφερειακά σουτ, βγαίναμε στις αλλαγές και εκεί επάνω δημιουργούνταν «μις ματς»».

Για πιθανή ενίσχυση: « Κάθε παίκτης προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να δουλέψουμε για να τις βελτιώσουμε. Ψάχνουμε για παίκτη πάντα μέσα στα πλαίσιά μας. Τώρα δεν υπάρχει κάτι».

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ 30...

"Ντου" στη συνέντευξη Τύπου έκανε όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ για να γιορτάσει το 300ό επίσημο παιχνίδι του Σούλη Μαρκόπουλου ως προπονητή του ΠΑΟΚ! Εντυπωσιακή έκπληξη από την ομάδα για τον κορυφαίο προπονητή...

Posted by PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK on Wednesday, October 14, 2015

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.