Σπανούλης: «Είχα σκεφτεί στα φιλικά να σταματήσω απ' την Εθνική, το αποφάσισα μετά»

Γιάννης Ράμμας
Σπανούλης: «Είχα σκεφτεί στα φιλικά να σταματήσω απ' την Εθνική, το αποφάσισα μετά»

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε πότε άρχισε να σκέφτεται το τέλος εποχής απ' την Εθνική Ομάδα και πότε κατέληξε στην απόφαση, για την οποία απέφυγε ν' απαντήσει στους κακοπροαίρετους.

Ο 33χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο ΟΤΕ Sport για...

...για το νέο Ολυμπιακό: «Όλοι ξέρουμε τι να περιμένουμε με τον κόουτς. Το στυλ θα 'ναι ίδιο με το περσινό. Η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Θα βάλουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Όλοι ξέρουν την ποιότητα των παικτών που πήραμε. Πρέπει, όμως, να την βγάλουμε και στο γήπεδο. Όλοι τους είναι καλοί στην άμυνα, τόσο στην προσωπική, όσο και στην ομαδική».

...για το αν η ήττα απ' την Ρεάλ Μαδρίτης στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας αποτελεί κίνητρο: «Πάντα υπάρχει κίνητρο. Δε μπορείς πάντα να κερδίζεις όλους του τίτλους. Πιστεύω πως πάντα υπάρχει κίνητρο για να κάνεις κάτι καλύτερο. Γι' αυτό δουλεύουμε σκληρά».

...τη νέα Α1: «Θα 'ναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Θα 'μαστε πιο δυνατοί, αλλά κι ο Παναθηναϊκός θα ναι πιο δυνατός. Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κι η ΑΕΚ έχουν δυναμώσει, όπως κι οι ομάδες της επαρχίας. Κι εμείς πρέπει να 'μαστε καλύτεροι, γιατί θα 'ναι πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα».

...το Final 4 της Ευρωλίγκας (Βερολίνο): «Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο Final 4. Αν μας ευλογήσει ο Θεός, μακάρι να φτάσουμε έως το τέλος. Δεν υπάρχει ιδανικότερο φινάλε απ' το να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα και να πας στο Final 4. Εκεί είναι δύο παιχνίδια κι όλα μπορούν να συμβούν. Οι στόχοι στον Ολυμπιακό είναι υψηλοί. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά σε σύγκριση με πέρυσι. Να 'χουμε υγεία, να παίξουμε σωστό μπάσκετ και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

...για την απόφασή του ν' αποσυρθεί απ' την Εθνική Ομάδα: «Ήταν μία συνειδητοποιημένη απόφαση. Το 'χα σκεφτεί στα φιλικά παιχνίδια και το αποφάσισα κατά την διάρκεια του τουρνουά».

...για όλους όσοι κατέκριναν την απόφασή του: «Δεν είναι δική μου δουλειά ν' απαντήσω. Δεν ασχολούμαι. Προσπαθώ να 'μαι όσο καλύτερος στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να απασχολήσει άλλους».

 

Τελευταία Νέα