Σαν σήμερα το 2000: Κάρτερ vs. Βάις! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Σαν σήμερα το 2000: Κάρτερ vs. Βάις! (vids)

bet365

Σαν σήμερα το 2000 στο Σίδνεϊ ο Βινς Κάρτερ είχε... τρελάνει τον κόσμο, πηδώντας πάνω απ' τον Φρεντερίκ Βάις για ό,τι έχει μείνει στην ιστορία ως «Το Κάρφωμα του Θανάτου»!

«Όλοι είχαν δει το κάρφωμα κι εμένα να περνάω από πάνω του. Αλλά στο μυαλό μου, στην πραγματικότητα, δεν το είχα καταλάβει. Δεν είχα καταλάβει πως είχα περάσει από πάνω του» βρέθηκε να εξηγεί προσφάτως στον ραδιοφωνικό σταθμό του ESPN ο 38χρονος G/F των Γκρίζλις, πριν δικαιολογήσει τους συμπαίκτες για το γεγονός πως δεν του 'χαν εξηγήσει εκείνη τη στιγμή τι ακριβώς είχε κάνει: «Υποθέτω πως όλοι είχαν μείνει άφωνοι».

«Στο μυαλό μου, μετά το κλέψιμο, είχα κάνει 1-2 ντρίμπλες και πήδηξα. Σκεφτόμουν "πήδηξα τόσο μακριά και θα κρεμαστώ και θα κάνω διαφήμιση της Sprite. Επομένως ο Κέβιν Γκαρνέτ πανηγύριζε για ένα κάρφωμά μου πάνω από κάποιον, αλλά εγώ για ένα κάρφωμά μου που δεν ήξερα πως θα έκανα» πρόσθεσε.

Θυμηθείτε εκείνη την απίστευτη στιγμή ανάμεσα στις ΗΠΑ και στη Γαλλία (106-94 στις 25/9/2000) στο «The Dome» του Σίδνεϊ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού Τουρνουά:

15 years ago today, Vince Carter changed the dunking game forever.

A video posted by Bleacher Report (@bleacherreport) on

 

Τελευταία Νέα