Ράτζα: «Ισχυρές και ισοδύναμες ομάδες»

Gazzetta team
Ράτζα: «Ισχυρές και ισοδύναμες ομάδες»

bet365

Ο Ντίνο Ράτζα είναι τεράστια μορφή κι η γνώμη του μετράει πάντα! Τι είπε ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Κροατία και την Ελλάδα (22:00, ΑΝΤ1/ΟΤΕ Sport 4 HD).

«Δεν είναι και καμία σοφία να πω ότι αυτό το παιχνίδι θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Θα πρέπει να δούμε αν ο Μπογκντάνοβιτς μπορεί να παίξει (σ.σ. είναι οριστικά εκτός). Σε κάθε περίπτωση είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες, σχεδόν ισοδύναμες. Για μένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη», δήλωσε αρχικά ο Ντίνο Ράτζα.

Όσο για τον τραυματισμό του Μπογκντάνοβιτς είπε: «Δεν χρειάζεται πανικός για τον Μπόγιαν. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, αλλά και να ήταν δεν πρέπει μια ομάδα να καταστρέφεται όταν χτυπά ένας παίκτης της, ακόμη κι αν είναι ο καλύτερος. Οι τραυματισμοί συμβαίνουν στον αθλητισμό».

Ισοδύναμες χαρακτήρισε Κροατία και Ελλάδα ο Ράντζα και το να οδηγηθεί το αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι στην παράταση στη Novibet προσφέρεται σε απόδοση 10.50.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ κατέληξε λέγοντας: «Θα πρέπει η ομάδα να αναδείξει έναν παίκτη που θα είναι από εκείνους που θα παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους όταν υπάρχει κρίση και θα ξέρει πώς θα αντιδράσει. Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο και ο αντίπαλος δεν ξέρει σε ποιον να εστιάσει, αλλά κόντρα στη Σλοβενία δεν είχαμε έναν τέτοιο παίκτη. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά φοβάμαι πως δεν θα αρκεί για να κερδίσουμε πιο δυνατές ομάδες».

 

Τελευταία Νέα