Όλα δείχνουν… Καβαλίερς για τον Κάουν!

Φάνης Παναγιώτου
Όλα δείχνουν… Καβαλίερς για τον Κάουν!

bet365

Πριν από λίγο ο Σάσα Κάουν έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το μπάσκετ, φαίνεται, όμως, πως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του άλλαξαν γνώμη.

Ήταν μία είδηση που είχε προκαλέσει αίσθηση. Βλέπετε, ο Σάσα Κάουν είναι μόλις 30 ετών (γενν. το 1985, ύψος 2.13μ./Νο.56 στο NBA draft 2008) συνεπώς ήταν παράξενο το γεγονός ότι αποφάσισε ν’ αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Εν τέλει, όμως, φαίνεται πως δεν θα πει… αντίο στα παρκέ κι ο λόγος είναι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Όπως αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς και τον πρώην σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον παίκτη να ψάχνει ήδη σπίτι στο Κλίβελαντ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάουν θα παίξει στις ΗΠΑ, αφού ήταν στο Kansas από το 2004 έως το 2008 και μάλιστα αναδείχθηκε Πρωταθλητής στο NCAA.

Ακόμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο των Καβαλίερς, γεγονός που δεδομένα έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Κάουν, αφού οι δύο τους γνωρίζονται από την Εθνική Ρωσίας.

 

NBA Τελευταία Νέα