Aνεβάζει την προσφορά για Σλούκα ο Ολυμπιακός

Aνεβάζει την προσφορά για Σλούκα ο Ολυμπιακός

Aνεβάζει την προσφορά για Σλούκα ο Ολυμπιακός
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12.00 το πρωϊ η συνάντηση του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό που έχει ανεβάσει την προσφορά του για να τον κρατήσει στον ΣΕΦ.

Τίτλοι τέλους θα πέσουν σήμερα στο... σίριαλ με την ανανέωση του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακού. Το θέμα είναι αν θα έχουμε happy end για τους «ερυθρόλευκους» ή αν ο 25χρονος γκαρντ θα μετακόμισει σε άλλες, κοντινές μεν, ξένες δε, πολιτείες...

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται τώρα το κρίσιμο ραντεβού των δύο πλευρών, στο οποίο το παρών δίνουν ο ίδιος ο παίκτης, ο εκπρόσωπός του Πάνος Καπάζογλου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της, Γιώργος Σκινδίλιας.

Πρόθεση των Πρωταθλητών είναι ο διεθνής άσος να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, για αυτό και αναμένεται να ανεβάσουν την οικονομική προσφορά που του έχουν κάνει στο τελευταίο ραντεβού τους, η οποία ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει οτι θα φτάσει στα επίπεδα της Φενέρμπαχτσε που δίνουν στον Σλούκα συμβόλαιο ίδιας διάρκειας, αλλά με 3 εκατομμύρια απολαβές, αλλά θα είναι κάπου στη μέση.

Όπως και να έχει πάντως, η... μπάλα βρίσκεται στα χέρια του Σλούκα, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα