Ο Αρκαδικός και ο Χατζής (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Ο Αρκαδικός και ο Χατζής (vid)

bet365

Ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Α2 Ανδρών και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, όπως και τα γεγονότα που ξεχώρισαν…

Η “μάχη” της ανόδου έχει πάρει για τα καλά… φωτιά! Η Καβάλα θα αγωνίζεται στη Basket League τη νέα αγωνιστική περίοδο, από εκεί και πέρα, όμως, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Η 21η αγωνιστική είχε αρκετά σημαντικά αποτελέσματα…

Το gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό, σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, ενώ καταγράφει και τα γεγονότα που ξεχώρισαν.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Δεν χωρά αμφιβολία πως το μεγάλο ματς της 21ης αγωνιστικής ήταν αυτό ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αρκαδικό. Εκείνοι που έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα ήταν οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν καλό μπάσκετ, έβγαλαν την εικόνα που έπρεπε στο παρκέ και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους. Ο Αρκαδικός πήρε το δρόμο της επιστροφής με το ροζ φύλλο στις αποσκευές του και έκανε καθοριστικό βήμα για την άνοδο στη Basket League.

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
O ΟΦΗ φιλοξένησε το Ψυχικό κι έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη. Στη διάρκεια του ματς η ομάδα της Κρήτης ήταν εκείνη που είχε το προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι, όμως, έκαναν την ανατροπή και τελικά οι δύο αντίπαλοι έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση. Εκεί το Ψυχικό είχε την τύχη με το μέρος του και κατάφερα να φτάσει στη νίκη, με τον ΟΦΗ να χάνει την ευκαιρία να δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς...

O MVP ΤΗΣ 21ης… ΣΤΡΟΦΗΣ
Νίκος Χατζής σαν… το παλιό καλό κρασί! Ο πολύπειρος SG ήταν εκεί στο κρίσιμο ματς του Αρκαδικού και με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ έκανε τη διαφορά για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία πανηγύρισε ένα σπουδαίο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Εθνικού. Ο Νίκος Χατζής μέτρησε 7 κερδισμένα φάουλ, με την αντίπαλη άμυνα να μην μπορεί να τον σταματήσει.

ΠΑΙΚΤΗΣ… ΚΛΕΙΔΙ
Η Δόξα Λευκάδας έπαιξε σε μία δύσκολη έδρα και στο ματς που έκρυβε παγίδες. Η απουσία του Αλέξη Κυρίτση έκανε ακόμα πιο άσχημη την κατάσταση… Και τι μ’ αυτό; Ο Γιάννης Κυριακόπουλος πήρε την ομάδα στις πλάτες! Με 15 πόντους, 13 ασίστ και 3/4 τρίποντα ο πολύπειρος γκαρντ έκανε τη διαφορά για τη Δόξα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ “COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ”
O Αρκαδικός έχασε μία σημαντική ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, άπαντες άφησαν πίσω την ήττα από την Καβάλα και στο πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Εθνικό έβγαλαν θετική εικόνα στο παρκέ, πήραν τη νίκη και διατηρούν προβάδισμα στη μάχη της ανόδου στη Basket League. Δίχως αμφιβολία ένα πολύ σημαντικό μέρος της συγκεκριμένης επιτυχίας πιστώνεται στον coach Γιάννη Καστρίτη.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

Γκαρντ: Γιάννης Κυριακόπουλος (Αετός - Δόξα Λευκάδας 69-78)
[15π., 3/6δίπ., 3/4τρ., 2ρ., 3λ., 13ασ. σε 36:20]

Γκαρντ: Γιάννης Γκαγκαλούδης (Ερμής Λαγκαδά - Λιβαδειά 77-85)
[33π., 10/13π., 7/9δίπ., 3/6τρ., 2ρ., 4λ., 7ασ., 3κλ. σε 37:41]

Γκαρντ/φόργουορντ: Νίκος Χατζής (Εθνικός - Αρκαδικός 67-79)
[21π., 10/11β., 4/6δίπ., 1/2τρ., 6ρ., 4λ., 3ασ. σε 26:28]

Φόργουορντ: Σάκης Γιαννακόπουλος (Φίλιππος Βέροιας - Λαύριο 54-76)
[14π., 3/4β., 4/8δίπ., 1/3τρ., 7ρ., 3λ., 4ασ., 1κλ. σε 25:22]

Φόργουορντ/σέντερ: Νίκος Μαντζιώρης (ΟΦΗ - Ψυχικό 85-86)
[19π., 1/2π., 3/3διπ., 4/4τρ., 3ρ., 1λ., 2ασ., 2κλ. σε 43:41]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα