Ανακοίνωσε Κιριλένκο η ΤΣΣΚΑ! (pic)

Ανακοίνωσε Κιριλένκο η ΤΣΣΚΑ! (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Ανακοίνωσε Κιριλένκο η ΤΣΣΚΑ! (pic)

bet365

Επιστροφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Αντρέι Κιριλένκο! Ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία του Ρώσου SF με την «Αρκούδα»!

Μία σπουδαία κίνηση, που αλλάζει τα δεδομένα ολοκλήρωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέι Κιριλένκο μέχρι το τέλος της σεζόν και πλέον είναι δεδομένο πως μοναδικός στόχος για τους Ρώσους είναι η κορυφή της Ευρώπης!

Ο AK47 αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο ΝΒΑ έκει όπου έχει παίξει επί σειρά ετών (σ.σ. από τη σεζόν 2001-2002) με 11.8 πόντους & 5.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην καριέρα του. Ο Αντρέι Κιριλένκο είχε επιστρέψει και πριν μερικά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2012), όταν ο Ολυμπιακός τον... πλήγωσε στον τελικό της Ευρωλίγκα στην Πόλη.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην αγαπημένη μου ομάδα, όπου έπαιξα στο ξεκίνημα της καριέρας μου και στο μέσον αυτής. Είναι σπουδαίο ότι θα έχω την ευκαιρία αυτή και χαίρομαι που την εκμεταλλεύτηκα. Αντιλαμβάνομαι πως πλησιάζει η ώρα που θα σκέφτομαι την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση και γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερο να το κάνω με τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας», ήταν τα λόγια του Κιριλένκο.

«Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Κιριλένκο και τι σημαίνει για την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να είναι υγιής και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τον επαναφέρουμε σε φόρμα και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί στην αγωνιστική μας φιλοσοφία. Όλο το προπονητικό τιμ, με πολλά μέλη του οποίου έχει συνεργαστεί, θα τον βοηθήσει. Μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο, του έστειλα τα συστήματά μας και ξέρω πως έκανε ατομικές προπονήσεις. Έχει συνηθίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, γνωρίζει καλά το παιχνίδι, έχει ποιότητα και είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστεί γρήγορα, αν και δεν θέλουμε να βιαστούμε», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα