H Εθνική Ελλάδος στο All-Star Game!

Αντώνης Καλκαβούρας
H Εθνική Ελλάδος στο All-Star Game!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει την απόφαση του γενικού προξενείου της Νέας Υόρκης, να τιμήσει τους τέσσερις Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, σε ειδική εκδήλωση στο "Μεγάλο Μήλο". Παρόντες Βασιλακόπουλος, Κατσικάρης και Φασούλας.

Πέρυσι στη Νέα Ορλεάνη, ήταν η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των πρωτοετών με τους δευτεροετείς (Rising Stars) και αλλά στο τουρνουά δεξιοτήτων (Skills Challenge), που κέντρισε το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων. Η εφετινή γιορτή του ΝΒΑ, όμως, στο “Barclays Center” του Μπρούκλιν, θα έχει ξεχωριστό ελληνικό χρώμα, καθώς το παρών στη Νέα Υόρκη, θα δώσουν και οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Η ελληνική πρεσβεία τιμά τους ΝΒΑers!

Ο λόγος για τον 20χρονο φόργουορντ των Μπακς, που θα έχει πολύ ενεργό ρόλο συμμετέχοντας στον διαγωνισμό καρφωμάτων και στον αγώνα της Αμερικής με τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς επίσης και τον Κώστα Παπανικολάου των Ρόκετς και τους Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό των Γκρίζλις, οι οποίοι θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο ελληνικό προξενείο της αμερικανικής μεγαλούπολης. Ο Έλληνας γενικός πρόξενος, Γιώργος Ηλιόπουλος, θα τιμήσει τους τέσσερις παίκτες της Εθνικής ομάδας για την προσφορά τους στο άθλημα, αλλά κυρίως για την εξαιρετική εκπροσώπηση και την διαφήμιση της Ελλάδας στην Αμερική, ενώ παρόντες θα είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης αλλά και το “ιερό τέρας” του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Κατσικάρης στο camp του οργανισμού “Μπάσκετ χωρίς σύνορα”!

Όλοι τους θα παρακολουθήσουν όλες τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του All-Star Weekend (13-15 Φεβρουαρίου) στο “Μεγάλο Μήλο”, ο ισχυρός άνδρας του αθλήματος μαζί με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά και με τους τέσσερις παίκτες που αναμένεται να ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ του 2015 (5-20 Σεπτεμβρίου). Ο 47χρονος Νικαιώτης τεχνικός, μάλιστα θα διδάξει στο camp που θα οργανώσει ο – υπό την αιγίδα του ΝΒΑ – οργανισμός “Basketball without boarders” για επίλεκτα παιδιά γεννημένα το 1997 από τις πέντε ηπείρους.

Στη Νέα Υόρκη θα “κλειδώσει” η επιστροφή του Κουφού!

Η επιβεβαίωση της παρουσίας του 25χρονου σέντερ στην εκδήλωση της ελληνικής πρεσβείας και το ραντεβού που θα έχει ο Ελληνοαμερικανός ψηλός στη Νέα Υόρκη, προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία και αποδεικνύει την διάθεσή του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, γιατί με βάση το εφετινό πρόγραμμα, οι Γκρίζλις έχουν την μεγαλύτερη διακοπή από όλες τις ομάδες του ΝΒΑ και με 11 μέρες off, ο Κουφός θα μπορούσε κάλλιστα να επιλέξει να κάνει μία σύντομη απόδραση για διακοπές. Άλλωστε, ο Φώτης Κατσικάρης τον συνάντησε στα μέσα Δεκεμβρίου στο Μέμφις, όπου τον γνώρισε για πρώτη φορά κι έκανε μία εποικοδομητική αναγνωριστική συζήτηση μαζί του και οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το εορταστικό τριήμερο του ΝΒΑ.

 

Τελευταία Νέα