Φλεβαράκης: «Ο κόσμος πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Ο κόσμος πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα»

bet365

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον ΚΑΟΔ (24/1, 15:00) και ο Κώστας Φλεβαράκης ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου κόντρα σε έναν ενισχυμένο αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο head coach των Τρικάλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

«Είμαστε μέσα σε μία περίοδο που δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε και πάμε σε παιχνίδια με μεγάλη σημασία. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο ΚΑΟΔ είναι ενισχυμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο, είμαστε όμως σε μία φάση που πρέπει να παλεύουμε με όποιον και να παίζουμε όπως κάναμε και στο Ρέθυμνο και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε. Ο ΚΑΟΔ είναι ενισχυμένος με κάποιους έμπειρους Έλληνες και αυτό του έχει δώσει μεγαλύτερη δύναμη».

Ο Κώστας Φλεβαράκης ζήτησε την βοήθεια του κόσμου: «Τώρα είναι η στιγμή που ο κόσμος πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα, ιδιαίτερα στα παιχνίδια με ομάδες του ιδίου στόχου, πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο. Θέλουμε την ατμόσφαιρα που είδαμε στα τελευταία εντός, θέλουμε και τους οργανωμένους και τους απλούς φιλάθλους, όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να είναι στο γήπεδο. Θα απαιτηθεί από μας υπομονή, συγκέντρωση ενώ χρειάζεται να δείξουμε ξανά τα στοιχεία που δείχνουμε τελευταία, δηλαδή προσήλωση και ομαδικότητα. Όταν παίρνουμε ριμπάουντ και κάνουμε λίγα λάθη είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί. Πολύ σημαντική θα είναι και η συνεισφορά του κάθε παιδιού, ο ρόλος του καθενός είναι πολύ σημαντικός έστω και αν παίζει λίγο».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα κυνηγήσει την διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγωνα τόνισε: «Πρώτα κοιτάμε την νίκη, τα υπόλοιπα θα τα δούμε την ώρα του αγώνα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και πολύ απαραίτητη η διαφορά στο τέλος.Πρώτα η νίκη και αν στην πορεία βρούμε και την διαφορά ευπρόσδεκτο».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα σημείωσε: «Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση και σκέψη, συνεχίζουμε όμως να έχουμε προβλήματα εκτός προγράμματος όπως του Ματαλών. Πρέπει να σταθμίσουμε όλους τους παράγοντες που μας αναγκάζουν ίσως να πάμε σε διαφορετικές σκέψεις».

Σε μία εκτίμηση της πορείας του Α’ γύρου τόνισε: «Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ ξεκάθαρος, αν εξαιρέσουμε δύο παιχνίδια με Ελευσίνα και Άρη όπου για συγκεκριμένους λόγους η εικόνα μας ήταν κάτω από το ζητούμενο. Ο στόχος είναι ένας, να δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε, έχει μπει μία καλή βάση, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, τώρα όμως έχουμε μεγαλύτερη πίεση γιατί παίζουμε παιχνίδια όπου δεν θέλουμε μόνο καλές εμφανίσεις αλλά και νίκες».

Τέλος σχολιάζοντας τις προσθήκες των Χάρις και του Μιλουντίνοβιτς: «Ο Άλεξ μπήκε σε ρόλο πρωταγωνιστή αμέσως, αλλά δεν παίζει μόνο για το σκορ, έχει μπει για τα καλά στο σύνολο, ο Μιλουντίνοβιτς έπαιξε λίγο στα δύο παιχνίδια λόγω τακτικής, χρειάζεται χρόνο, θα μας βοηθήσει σίγουρα στην συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα