Νέλσον: «Να προσέξουμε την άμυνά μας»

Gazzetta team
Νέλσον: «Να προσέξουμε την άμυνά μας»
Για την εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στη Μπαρτσελόνα (9/1, 21:45/Novasports 2) μίλησε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, που στάθηκε στην άμυνα που πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο, σοβαρό και κρίσιμο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε με τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, από τη μεριά μας, θέλουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε κόντρα στη Μακάμπι».

Σχετικά με τη Μπαρτσελόνα, σημείωσε: «Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πολύ ταλέντο τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Αυτό που πρέπει εμείς να προσέξουμε είναι η άμυνά μας. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει από την επίθεσή μας ενώ επιβάλλεται να έχουμε καλές επιστροφές».

Τέλος, ο Αμερικάνος γκαρντ αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΠΑΟΚ: «Αυτό που έφταιξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ότι του δώσαμε τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι του ενώ δεν βγάλαμε καθόλου ενέργεια»